Reisgids: Napels, Salerno & de Amalfikust

reisgids, napels, naples, napoli, salerno, salerno travel, amalfi, amalfikustGraag laat ik je kennis maken met enkele hoogtepunten van de regio Campania. De indrukwekkende stad Napels, de havenstad Salerno en de wereldberoemde Amalfikust komen uitgebreid in deze gids aan bod. Ik neem je mee naar mijn favoriete plekjes en geef leuke tips en adressen mee die nuttig kunnen zijn tijdens jouw bezoek.

Deze gids is geschreven op basis van eigen ervaringen en met behulp van de kennis van ervaren locals. Graag laat ik de minder bekende kanten van plekken zien zodat je de kans krijgt het échte Zuid-Italië te ervaren. In 166 pagina’s laat ik jou kennis maken met mijn stukje Italië!

Wat vind je in deze gids:

  • Algemene informatie over de verschillende plaatsen en bereikbaarheid
  • Routes, bezienswaardigheden en adressen in Napels + plattegronden
  • Routes, bezienswaardigheden en adressen in Salerno + plattegronden
  • Leuke tips, bezienswaardigheden en adressen langs de Amalfikust

Je ontvangt de gids in een handige pdf versie zodat je deze gemakkelijk kunt downloaden en opslaan op je telefoon. Handig, want eenmaal opgeslagen op je telefoon, kun je deze tijdens je reis gebruiken zonder data te verbruiken!

Bestel nu jouw eigen gids voor €4,99,-

Vul onderstaand formulier in om de gids te bestellen!

LET OP: JE KRIJGT VRIJWEL DIRECT EEN E-MAIL TERUG. HET KAN ECHTER VOORKOMEN DAT DEZE E-MAIL BIJ JOU IN DE ONGEWENSTE MAIL TERECHT KOMT!