Download jouw gratis tour door Napels!

Napels is een fascinerende stad die vele verborgen schatten, verhalen en legendes kent. Het is moeilijk om hier uitgekeken te raken en iedere keer weer doe ik nieuwe ontdekkingen.

Speciaal voor de lezers en volgers van Salerno Travel heb ik een nieuwe, gratis route uitgestippeld zodat je je even in deze magische stad kunt wanen. Deze route is geïnspireerd op de tours die zijn terug te vinden in de digitale reisgids Jouw Local in Napels, een gids die ik met veel liefde, toewijding en passie schreef.  Aan de hand van deze tour, leer je samen met mij de mooiste plekken van de stad kennen, geef ik je een kijkje in het échte Napels, leer je meer over haar geschiedenis, haar eeuwenoude tradities en haar inwoners.

Ik breng een aantal mooie hoogtepunten onder de aandacht maar uiteraard heeft de stad nog veel meer schatten te bieden! Wanneer je op zoek bent naar meer boeiende verhalen en handige tips, kun je gebruik maken van een kortingscode om Jouw Local in Napels aan te schaffen. Deze kortingscode is te vinden in de tour.

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt direct een bericht met de link waar je de tour gratis kunt downloaden!

Let op: de mail kan ook in de ongewenste post terecht komen.