Inspiratie Pakket

inspiratie, vakantie, salerno, salerno travel, naples, napoli, napels, travel, italia, italyHet team van Salerno Travel begeleidt je graag bij het regelen en in elkaar zetten van jouw vakantie. Toch kan het zijn dat je liever zelf de vakantie regelt en het uitstippelen van de route, het zoeken naar informatie en tips juist onderdeel vormen van de vakantie-voorpret. Wanneer je tijdens dit proces behoefte hebt aan deskundig advies, kennis over het gebied en ervaring met het uitstippelen van routes, is er nu het Salerno Travel Inspiratie Pakket!

Het Salerno Travel Inspiratie Pakket zorgt ervoor dat jij voldoende informatie en tips hebt om jouw eigen reis naar de regio Campania samen te kunnen stellen. Ervaring, kennis en deskundigheid vormen de basis van dit pakket zodat jij alle tools in handen hebt om een geweldige vakantie te organiseren.

Het Inspiratie Pakket bestaat uit 3 e-books en een kortingscode voor de fietstour in Napels:

  • E-book 1: Reisgids Napels, Salerno & de Amalfikust (166 pagina’s)
  • E-book 2: Een reis door Campania: Drie reisroutes (28 pagina,s)
  • E-book 3: Goed voorbereid op reis: een verzameling van de beste blogs met praktische tips die je kunt gebruiken bij het uitstippelen van jouw reis (48 pagina’s)
  • Een kortingscode voor €5,- korting per persoon op de fietstour in Napels* 

 * De korting is van toepassing op de Bike Tour Basis en de Bike Tour Plus. De kortingscode is eenmalig te gebruiken en geldig per boeking; er wordt dus €5,- korting per persoon gegeven (boek je voor 2 personen, €10,- korting, voor 4 personen, €20,- korting etc.).

Met deze onderdelen kun je een goed beeld vormen van de mogelijkheden voor een vakantie in de regio Campania. Je hebt alle belangrijke informatie overzichtelijk bij elkaar zodat je zelf een reis in elkaar kunt zetten, belangrijke hoogtepunten niet hoeft te missen en je bent voorzien van praktische informatie.

Het Salerno Travel Inspiratie Pakket is nu te verkrijgen voor de introductieprijs van €9,99,-!

Bestel vandaag nog jouw Inspiratie Pakket en begin met het organiseren van een onvergetelijke vakantie!

Vul onderstaand formulier in om het Inspiratie Pakket te bestellen!

LET OP: JE KRIJGT VRIJWEL DIRECT EEN E-MAIL TERUG. HET KAN ECHTER VOORKOMEN DAT DEZE E-MAIL BIJ JOU IN DE ONGEWENSTE MAIL TERECHT KOMT!