Materia Prima

food material prima salerno campania italia italyMateria Prima is een eetgelegenheid die zich bevindt aan de populaire straat Via Roma. Een ideale locatie, midden in het centrum van Salerno. Het is een klein zaakje maar wel eentje waar je direct naar binnen wilt lopen. De lekkernijen in de vitrine zijn namelijk goed zichtbaar en de geuren van de verschillende ingrediënten komen je tegemoet wanneer je er voorbij wandelt. De naam zelf geeft al aan dat het hier gaat om verse ingrediënten (materia prima betekent letterlijk ‘grondstof’, onbewerkte ingrediënten dus), iets wat in de gerechten duidelijk te proeven is.

Je hebt hier de keuzen uit een heel assortiment aan broodjes die je vervolgens zelf samen mag stellen. Ze hebben een ruim aanbod met de heerlijkste ingrediënten. Geen zin om zelf een broodje in elkaar te zetten? Dan biedt de kaart ook de optie om een keuze te maken uit een selectie broodjes, samengesteld door Materia Prima.

food materia prima salerno campania italia italy

Een heerlijk broodje bij Materia Prima

Naast de broodjes heb je ook keuze uit verschillende salades, appetizers en kaasplankjes. Dit alles wordt op het moment zelf bereid met zorgvuldig gekozen ingrediënten.

Niet alleen in de avond kun je hier terecht, ook in de ochtend ben je hier welkom voor een kop verse koffie en een cornetto.

Pluspunten van Materia Prima:

  • Vlotte service
  • Vriendelijk en behulpzaam personeel
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Verse ingrediënten

Uitgebreid dineren en natafelen is het hier niet echt de plek voor maar Materia Prima is ideaal wanneer je op zoek bent naar een makkelijke maaltijd die ook nog eens goed vult. Na een broodje hier, zit je gegarandeerd vol!

Adres: Via Roma 128, Salerno
Facebookpagina

Foodvlog
Salerno Travel ging langs bij Materia Prima om het eten uit te proberen. Zie onderstaande video voor de ervaring! 

 

Vorige

Terug naar overzicht