Wandeling & Lunch in Napels

food tour, napels, naples, napoli, salerno, salerno travel

Met een Nederlandse local op stap in Napels op zoek naar de beste ingrediënten voor de lunch die jullie samen zullen gaan bereiden, is een ideale manier om de stad te ervaren!
De Nederlandse local Michelle heeft veel ervaring op het gebied van koken en woont al geruime tijd in het prachtige Napels. Ze deelt met jou graag haar kennis over de stad, de gebruiken en natuurlijk de traditionele gerechten.

De Wandeling & Lunch

Je ontmoet elkaar op een centrale plek in de stad. Vanuit hier ga je met Michelle richting de markt om ingrediënten voor de lunch te verzamelen. Onderweg naar de markt vertelt Michelle je alles wat je moet weten over de stad, de beste plekken om te eten, de leukste bezienswaardigheden en ze deelt haar eigen ervaringen over het leven in Napels. Na het bezoek aan de markt heet zij je welkom in haar huis in Napels waar zij een smakelijke lunch met de vers gehaalde ingrediënten bereidt. Uiteraard kun je meehelpen en op die manier wat meekrijgen van haar kook-kennis. Vervolgens nuttigen jullie samen, onder het genot van een glas wijn en nog meer verhalen, de heerlijke lunch.

Een geweldige kans om een indruk te krijgen van het dagelijks leven in de stad Napels, met een vleugje Nederlandse nuchterheid!

Informatie

  • Starttijd: 10:30 uur
  • Duur: 4 uur
  • Prijs per persoon: €60,-
  • Minimaal aantal deelnemers: 3
  • Inclusief: Wandeltour, lunch (driegangenmenu), wijn, water

Boek nu jouw plek voor deze wandeling + lunch in Napels online!

Heb jij een Last minute boeking en wil jij er zeker van zijn dat ik jouw bericht op tijd ontvang? Stuur een bericht via Whatsapp! +39 347 653 6362 (Felicia 🇳🇱 )

CONTACTFORMULIER

Terug naar overzicht