Online Kookworkshop Napels

Toen het voor veel mensen niet mogelijk was om af te reizen naar Napels en omgeving, men noodgedwongen de tijd in huis door moest brengen en hierdoor werd beperkt in de sociale contacten, introduceerden wij de Online Kookworkshop Napels met Michelle van Taste Guide Naples. Het bleek de perfecte manier om, op afstand, gezellig met elkaar in de keuken te staan en een heerlijk, traditioneel Napolitaans gerecht te leren koken en een klein stukje Italië in huis te halen.

De Online Kookworkshop

Tijdens de Online Kookworkshop laat chef Michelle Bogers jou kennis maken met de geheimen van de Napolitaanse keuken. Het zal net voelen alsof je bij haar in de keuken in hartje Napels staat en helpt zij jou stapsgewijs een traditioneel Napolitaans gerecht op tafel te toveren. Je kunt samen met vrienden of familie deelnemen aan deze kookles om op deze manier alsnog gezamenlijk een activiteit te ondernemen. Ook is deze les uitermate geschikt om juist nieuwe sociale contacten op te doen en kennis te maken met andere mensen die een voorliefde hebben voor koken en/of Italië.

Het recept dat tijdens de les wordt bereid, ontvang je na afloop van de Kookworkshop via de mail. De genoemde kosten zijn per verbinding en niet per persoon.

De Online Kookworkshop cadeaubon

Wanneer je op zoek bent naar een origineel geschenk, doe de Online Kookworkshop dan cadeau! Liefhebbers van Italië die graag zelf in de keuken staan, kun je verrassen met een deelname aan de kookworkshop waarmee ze de Italiaanse sferen in huis kunnen halen.

Je ontvangt een cadeaubon met een code die je zelf uit kunt printen of digitaal kunt versturen naar de persoon voor wie het cadeau bedoeld is. De ontvanger kan met deze bon en bijbehorende code deelnemen aan een kookworkshop naar keuze.

Bedrijven en vriendengroepen

Wil jij met jouw afdeling, bedrijf of vriendengroep een Online Kookworkshop volgen? Dat is mogelijk! In overleg wordt er een datum, tijdstip en gerecht gekozen om samen een traditioneel gerecht naar wens te bereiden.

Neem dan contact op met Felicia voor de mogelijkheden.

Data en tijdstippen

Onderstaand vind je de beschikbare data en tijdstippen met vermelding van het gerecht dat er bereid zal worden. Je kiest de datum en het gerecht naar wens en vult het contactformulier in. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de informatie om jouw deelname definitief te bevestigen.

Maximaal een dag van tevoren ontvang je een mail met de ingrediënten die je nodig hebt voor de bereiding van het gerecht en is een internetverbinding het enige wat je verder nodig hebt! Op de dag zelf ontvang je namelijk een link om deel te nemen aan de kookles, die live vanuit Napels plaats zal vinden.

De groep per les zal uit minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers bestaan. De genoemde kosten zijn per verbinding.

NEDERLANDSTALIGE LESSEN

Geen lessen op de agenda