Culinair Agerola

Net boven Furore aan de Amalfikust strekt de gemeente Agerola zich uit. Op ruim zeshonderd meter boven zeeniveau, ingeklemd tussen groene bergwanden, ervaar je hier een authentiek stukje Campania.

Agerola staat bekend als startpunt van de route Il Sentiero degli Dei, het Pad van de Goden. Maar deze groene gemeente heeft zichzelf ook op de kaart gezet door de vele lekkernijen waar je je tijdens een bezoek tegoed aan kunt doen. Smaakvolle kazen, vleeswaren maar ook zoete lekkernijen en lokale likeuren zijn in dit stukje van de regio allemaal te vinden.

De Tour

Tijdens de tour Culinair Agerola laat ik je kennismaken met een aantal van deze traditionele hapjes en specialiteiten en leer je meer over de herkomst van deze producten. Daarnaast word je volledig ondergedompeld in de gastvrije sfeer van deze berggemeente en krijg je te zien wat Agerola nu zo bijzonder maakt.

De starttijd van de tour is 10:30 uur of om 17:00 uur. Na de ochtendtour kun je direct doorwandelen naar het Pad van de Goden, of je kunt juist bij terugkomst aansluiten om ook nog wat van de lokale gezelligheid en het lekkers te proeven.

De Culinair Agerola-tour omvat 5 hapjes en minimaal 2 drankjes (koffie en verschillende likeuren). Vooraf wordt er contact met je opgenomen om de mogelijkheden en details te bespreken.

Overige informatie

Taal: Nederlands
Starttijd: 10:30 uur en 17:00 uur
Startpunt: Piazza Paolo Capasso in Bomerano (Agerola, zie locatie)
Duur: 2 tot 2,5 uur
Minimaal aantal deelnemers: 2
Prijs:

  • 2-3 personen: €70,- per persoon
  • 4-5 personen: €57,- per persoon
  • 6-8 personen: €48,- per persoon

De tour is inclusief:

  • Nederlandstalige gids
  • 5 hapjes
  • Drankjes (koffie en likeuren)

Om te boeken of voor meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in en  ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACTFORMULIER