Mini Cooking Class Salerno

Koken met een local in het centrum van Salerno! De Mini Cooking Class is de ideale activiteit voor wie houdt van koken én de Italiaanse keuken.

Italian Cooking Class

In het historisch centrum van Salerno, omringd door de geuren en kleuren van het hart van de stad, krijg je de kans om een kijkje te nemen in de Italiaanse keuken. Ben je gek op Italiaans eten en altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van chef-kok? Deze mini-cooking-class is dan zeker een must do!

Op een leuke, interactieve wijze wordt er uitgelegd wat er bij bereiding van de maaltijd komt kijken om vervolgens zelf, inclusief schort, actief deel te nemen aan de bereiding van jouw maaltijd.

De kok, en tevens eigenaar van de zaak, staat zelf dagelijks in de keuken om de heerlijkste maaltijden voor zijn gasten te bereiden. Met kennis, passie en enthousiasme deelt hij met jou zijn recepten en de bereidingswijze hiervan.

“Het koken was super leuk en het eten erg lekker!”

Elisabeth, Den haag

Na het bereiden van de maaltijd is het tijd om te genieten van je eigen creatie. De zaak is gelegen midden in het historisch centrum van de stad en heeft een klein terras waar je, onder het genot van een drankje, de maaltijd kunt nuttigen terwijl je omringd bent door échte Zuid-Italiaanse sferen en taferelen.

Je hebt de keuze uit verschillende maaltijden zoals de pasta Scarpariello of de overheerlijke Parmigiana. De gerechten worden met verse ingrediënten bereid en met zorg geselecteerd.

Informatie Mini Cooking Class

  • Duur: 2 uur (inclusief demonstratie, bereiden en eten)
  • Prijs per persoon: €25
  • Inclusief:Demonstratie, maaltijd en een drankje

Boek nu jouw plek voor de Mini Cooking Class online!

CONTACTFORMULIER

Terug naar overzicht