Virtuele Tour Salerno

Wat is er nu heerlijker dan in tijden dat er niet gereisd mag worden, een stukje van het prachtige Italië zelf in huis te halen? Met een camera in de hand ben ik daarom de straten van het Zuid-Italiaanse Salerno ingedoken zodat jij een indruk kunt krijgen van deze pittoreske havenstad. Geen zorgen: geen bewegende beelden waar je misselijk van wordt terwijl je ernaar kijkt. De opnames zijn gemaakt met een gimbal, een tool die ervoor zorgt dat het beeld stabiel blijft. Het enige dat je dus hoeft te doen, is achterover leunen en genieten van het sfeervolle Salerno tijdens deze virtuele tour!

Onderweg vertel ik verhalen over de bezienswaardigheden die we tegenkomen, leuke weetjes, legendes, tips en handige informatie voor wanneer je de stad in het echt wilt bezoeken.

Je wordt meegenomen in de authentieke sfeer van de stad en is het net alsof je er zelf loopt. Zo af en toe scheurt er een scooter voorbij, hoor je mensen luid praten en spreken nieuwsgierige buurtbewoners ons aan. Tijdens deze virtuele tour kun je Salerno dan ook écht ervaren.

“Ik heb zojuist de virtuele tour Salerno gedaan. Wow! Ik heb echt een goede indruk gekregen van de stad. Ik vond het boeiend, je vertelt het prettig. Kortom: super tour gehad! En heel fijn dat je gewoon altijd kunt blijven kijken als je weer zin hebt.”

Natasja (Kaatsheuvel)

Heb je na de tour nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Uiteraard mag je altijd bij mij aankloppen voor meer tips en informatie, die ik met alle liefde deel!

Buon divertimento!

Felicia

felicia salerno tour virtuele tour

De Tour

De tour duurt een uur en omvat het centrum van de stad, het historisch centrum met de voornaamste bezienswaardigheden en de boulevard. Daarnaast ontvang je een PDF bestand met de route van de tour zodat je deze zelf in bijvoorbeeld Google Maps uit kunt zetten en bewaren. Ook tip ik een aantal eetgelegenheden waar ik zelf graag kom en licht ik een aantal geweldige accommodaties uit.

De prijs voor de tour is €3,99 en geeft jou onbeperkt toegang tot de video.

Nadat je de betaling hebt gedaan, ontvang je een bevestigingsmail met het PDF bestand. In dit bestand vind je tevens de link naar de tour. De tour kun je dus terugkijken zo vaak en wanneer je wilt!

Geen e-mail na betaling? Controleer dan de Spam/ongewenste post of stuur een mail naar info@salernotravel.eu