Italiaans koken met Felicia

Breng een vleugje Campania naar je eigen keuken! Met deze authentieke recepten in de hand kun je moeiteloos de meest traditionele gerechten bereiden en jezelf verwennen met de smaken van Napels en omgeving.

In de Zuid-Italiaanse regio Campania is er geen gebrek aan verrukkelijke traditionele lekkernijen die je simpelweg móet proeven. Deze regio is niet alleen doordrenkt van geschiedenis, maar vormt ook een schatkist aan culinaire tradities om te ontdekken. Ironisch genoeg vormde armoede de inspiratiebron voor veel van deze traditionele smaakvolle gerechten. De Napolitanen, met hun vindingrijkheid, toverden eenvoudige en goedkope ingrediënten om tot ware culinaire meesterwerken.

Met mijn goede vriendin en getalenteerde chef-kok Michelle Bogers heb ik een schat aan recepten verzameld die de essentie van Campania vastleggen. In het digitale kookboek Italiaans koken met Felicia vind je 50 recepten van klassiekers uit de Zuid-Italiaanse keuken die je met gemak zelf op tafel kunt toveren.

Dit boek is een waardevolle bron van inspiratie voor gezellige avonden met vrienden, romantische diners, Italiaanse feesten en feestdagen. Het nodigt je uit om de keuken in te stappen en te genieten van de heerlijke smaken van Campania, met hier en daar een eigen twist.

“Erg leuke en heerlijke recepten, ziet er super uit!”

Renata Pichierri (Nederland)

Aantal recepten: 50
Prijs: €6,99

Italiaans koken met Felicia is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.