Napels

De provincie Napels heeft veel moois te bieden op het gebied van cultuur en historie. Denk bijvoorbeeld aan de stad Napels zelf. Met een historisch centrum dat op de UNESCO lijst van Werelderfgoed staat, rijk is aan kunst, cultuur en gastronomie, hebben we mooie tours ontwikkeld waarmee je deze prachtstad kunt ontdekken.

Een andere plaats in deze provincie die op de Werelderfgoedlijst staat, is Pompeii. Door een uitbarsting van de vulkaan de Vesuvius in het jaar 79, werd het stadje bedolven onder de lava. Samen met het nabijgelegen Herculaneum is het één van de best bewaarde Romeinse steden geworden en is het door de vele archeologische opgravingen mogelijk een goed beeld te krijgen van het Romeinse dagelijkse leven.

Onderstaande tours zijn slechts enkele voorbeelden van tours die wij aanbieden. Het is uiteraard ook mogelijk om een op maat gemaakte tour samen te stellen, op basis van persoonlijke wensen en budget. Ook is het mogelijk om juist de wat onbekendere plaatsen van de omgeving te bezoeken en te ontdekken. Neem hiervoor contact met ons op, omschrijf je wensen en wij zullen er alles aan doen om de perfecte tour samen te stellen.

Stadstours

Kookworkshops

Wijnproeverij

Terug naar overzicht