Werkwijze Salerno Travel

Je hebt al de beslissing genomen om af te reizen naar het prachtige Zuid-Italië maar je weet niet precies waar te beginnen om deze vakantie vorm te geven. Dan ben je bij Salerno Travel aan het juiste adres! Met veel plezier, liefde en vooral kennis ontwerpt Salerno Travel jouw persoonlijke en authentieke vakantie.

Bij Salerno Travel is het mogelijk om alleen een tour of excursie te boeken maar daarnaast werk ik ook met de volgende modellen om jouw vakantie vorm te kunnen geven.

Nadat je een aanvraag hebt verstuurd via het contactformulier of via de e-mail, zal Salerno Travel contact met je opnemen. Tijdens dit contact wordt er besproken welk model jouw interesse heeft.

Basis Model
Ik zet graag een hele reis in elkaar, maar je kunt het uiteraard ook zelf doen! Wanneer je nog niet helemaal weet waar te beginnen of welke route realistisch is, kun je kiezen voor het Basis Model. Je schakelt mijn hulp en kennis in wanneer je op zoek bent naar advies, tips of ideeën voor een vakantie en met de juiste informatie en deskundig advies, help ik je op weg zodat jij de rest van de reis zelf kunt samenstellen.
Voor een bedrag van €22,50,- (inclusief BTW) sta ik voor je klaar om je de weg te wijzen in de mooie regio Campania!
Mocht je uiteindelijk beslissen over te stappen op 1 van de andere boekingsmodellen van Salerno Travel, dan wordt het reeds betaalde bedrag in mindering gebracht.
Je kunt het contactformulier invullen voor meer informatie en er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Liever een compleet verzorgde reis waarbij je bepaalde zaken aan mij overlaat? Hierbij hanteer ik de volgende werkwijze:

Model 1
Je kiest 2 onderdelen die je door Salerno Travel geregeld wilt hebben. De opdrachtkosten hiervoor bedragen €62,-

Model 2
Je kiest 3 onderdelen die je door Salerno Travel geregeld wilt hebben. De opdrachtkosten hiervoor bedragen €80,-

Model 3
Je kiest 4 of meer onderdelen die je door Salerno Travel geregeld wilt hebben. Opdrachtkosten worden bepaald op basis van het aantal onderdelen en zullen via een vrijblijvende offerte aan je worden gecommuniceerd.

salerno travel campania italia travel designer design model italia italy amalfi amalficoast amalfikust

Ik ga graag met jouw vakantie-design aan de slag!

Wat zit er inbegrepen bij een model?*
  • Persoonlijke service en contact ook gedurende jouw vakantie
  • Een activiteit/accommodatie/etc op basis van jouw wensen die doorgaans niet gemakkelijk te vinden zijn of waar jij gewoonweg de tijd niet voor hebt om naar op zoek te gaan
  • Scherpe prijzen die ik door mijn contacten met locals voor jou kan regelen
  • Een persoonlijk in elkaar gezet informatiepakket met handige tips over de omgeving, evenementen en overige activiteiten die interessant zijn voor tijdens jouw vakantie

* Niet van toepassing op het Basis Model

Werkwijze
Aanvraag  Salerno Travel neemt contact met je op en de aanvraag wordt besproken Salerno Travel stuurt een overzicht van de aanvraag en een samenvatting van de diensten waar je gebruik van kunt maken  Via de mail geef je akkoord, je maakt de besproken opdrachtkosten over  Salerno Travel gaat na ontvangst van de opdrachtkosten voor je aan de slag om het voorstel om te zetten in een Vakantie-design ⇒ Het design wordt binnen 3 dagen naar je opgestuurd  Ben je helemaal tevreden? Bij akkoord zal de overeenkomst definitief worden vastgelegd en ontvang je een betalingsoverzicht via de mail.

Bedrijven
Met het werk een paar dagen weg voor een bedrijfsuitje? Ook hier kan ik een bemiddelende rol in spelen. De bemiddelingskosten hiervoor worden berekend over de totale reissom. Meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Ik kan niet wachten om voor jou aan de slag te gaan!

offerte salerno italia italy reis reizen toerisme italië