Werkwijze Salerno Travel

Je hebt al de beslissing genomen om af te reizen naar het prachtige Zuid-Italië maar je weet niet precies waar te beginnen om deze vakantie vorm te geven. Dan ben je bij Salerno Travel aan het juiste adres! Met veel plezier, liefde en vooral kennis ontwerpt Salerno Travel jouw persoonlijke en authentieke vakantie.

Bij Salerno Travel is het mogelijk om alleen een tour of excursie te boeken maar daarnaast zijn wij in te schakelen voor het volledig in elkaar zetten van jouw droomvakantie. Wij stippelen de route uit, selecteren de accommodaties en voorzien jou van alle nodige informatie en tips. Je hoeft zelf geen uren achter de computer door te brengen maar laat het werk over aan ervaren personen die het gebied door en door kennen.

salerno travel campania italia travel designer design model italia italy amalfi amalficoast amalfikust
Ik ga graag met jouw vakantie-design aan de slag!

De kosten voor het inschakelen van een personal travel assistant zijn vanaf €85,- (inclusief BTW). De exacte kosten worden middels een offerte gecommuniceerd nadat de inhoud van de opdracht duidelijk is.

Wat zijn de diensten die Salerno Travel levert:
  • Persoonlijke service en contact ook gedurende jouw vakantie
  • Een activiteit/accommodatie/etc op basis van jouw wensen die doorgaans niet gemakkelijk te vinden zijn of waar jij gewoonweg de tijd niet voor hebt om naar op zoek te gaan
  • Scherpe prijzen die ik door mijn contacten met locals voor jou kan regelen
  • Een persoonlijk in elkaar gezet informatiepakket met handige tips over de omgeving, evenementen en overige activiteiten die interessant zijn voor tijdens jouw vakantie

Werkwijze

Aanvraag  Salerno Travel neemt contact met je op en de aanvraag wordt besproken Salerno Travel stuurt een overzicht van de aanvraag en een samenvatting van de diensten waar je gebruik van kunt maken  Via de mail geef je akkoord, je maakt de besproken opdrachtkosten over  Salerno Travel gaat na ontvangst van de opdrachtkosten voor je aan de slag om het voorstel om te zetten in een Vakantie-design ⇒ Het design wordt binnen 3 dagen naar je opgestuurd  Ben je helemaal tevreden? Bij akkoord zal de overeenkomst definitief worden vastgelegd en ontvang je een betalingsoverzicht via de mail.

Nadat je een aanvraag hebt verstuurd via het contactformulier of via de e-mail, zal Salerno Travel contact met je opnemen.

Reisgids

Op stap met de beste tips tijdens jouw reis naar Napels, Salerno en de Amalfikust? Bestel dan een van de door Salerno Travel geschreven reisgidsen!

Deze gidsen zijn geschreven op basis van eigen ervaringen en met behulp van de kennis van ervaren locals. Graag laten we de minder bekende kanten van plekken zien zodat je de kans krijgt het échte Zuid-Italië te ervaren.

Bedrijven

Met het werk een paar dagen weg voor een bedrijfsuitje? Ook hier kan Salerno Travel een bemiddelende rol in spelen. Meer weten? Neem dan een kijkje op de pagina ‘Bedrijfsuitje Napels & de Amalfikust’.

Mail

Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor vragen en informatie. Ben je op zoek naar een bepaald onderwerp? Mail mij dan gerust met jouw vragen en ik geef hier zo snel mogelijk antwoord op.

Ik kan niet wachten om voor jou aan de slag te gaan!

felicia, salerno, salerno travel, naples, napels, napoli