Over Salerno Travel

Opeens was daar Salerno Travel, maar wie is Salerno Travel eigenlijk? Een kleine introductie is wel op zijn plaats.

Salerno TravelLiefde voor Italië
Als een in Nederland geboren half Italiaanse, zat de liefde voor Italië er al vroeg in. Na het afronden van mijn studie Toeristisch Management was het dan ook een logische stap om dit land iets beter te verkennen. Na eerst een paar maanden doorgebracht te hebben in Rome, kwam ik uiteindelijk terecht in Salerno. Voor mij niet geheel onbekend terrein aangezien de Amalfikust het gebied is waar mijn familie vandaan komt. Toch leerde ik dit gebied in deze periode veel beter kennen. Na een aantal jaar hier doorgebracht te hebben, keerde ik weer terug naar Nederland maar met Salerno in mijn hart gesloten.

Geboorte van Salerno Travel
In de jaren dat ik weer terug was, sprak ik altijd vol passie over de prachtige kust en de geweldige plaatsen die hier te vinden zijn. Vaak werd mij gevraagd om tips en gaf ik deze maar al te graag. Dit waren er te veel om op te noemen of om even kort op een papiertje te schrijven. Dat deed mij besluiten om het op een andere manier aan te pakken; ik riep Salerno Travel in het leven. Via deze informatieve website over Salerno en de Amalfi kust begon ik met het delen van  adviezen en tips, gebaseerd op persoonlijke ervaringen. De Amalfi kust is onder toeristen enorm bekend maar mijn doel is altijd geweest  om juist de kanten te laten zien waar men als toerist misschien voorbij kijkt maar die zeker wel de moeite waard zijn. Ik wil graag het echte Italië met iedereen delen.

Mijn contacten in Salerno en omgeving zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ik ben erin geslaagd om een dusdanig netwerk op te bouwen waarmee ik beschik over de juiste personen die precies hetgeen aan kunnen bieden waar ik voor toeristen naar op zoek was. Met veel passie werken we er samen hard voor om dit gebied op de beste manier onder de aandacht te brengen en staat kwaliteit boven alles.

Heb je zelf ervaringen, tips of vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Felicia Giordano