Cilento

Het Cilento gebied is met haar prachtige natuur één van de meest ongerepte delen van de regio Campania maar nagenoeg onder toeristen nog vrij onbekend.
Een groot deel van dit gebied behoort sinds 1991 tot het Parco Nazionale del Cilento, Vallo di Diano e Alburni. In 1998 werd het park op de Unesco Werelderfgoedlijst geplaatst.
Daarnaast is de Cilento kust één van de kusten aan de Tyrreense zee die jaarlijks de meeste Blauwe Vlaggen krijgt toegekend (een internationaal mileu-merk).

Wanneer je een echte natuurliefhebber bent, zit je in dit gebied helemaal goed. Wij hebben een aantal tours samengesteld waarbij wij geprobeerd hebben om de authentieke aspecten van dit gebied onder de aandacht te brengen.
Aangezien het Cilento gebied ook perfect is voor een actieve vakantie, bieden wij ook de mogelijkheid voor een hiking- of  fietstour. Neem hiervoor contact met ons op.

Onderstaande tours zijn slechts enkele voorbeelden van tours die wij aanbieden. Het is uiteraard ook mogelijk om een op maat gemaakte tour samen te stellen, op basis van persoonlijke wensen en budget. Neem hiervoor contact met ons op, omschrijf je wensen en wij zullen er alles aan doen om de perfecte tour samen te stellen.

Tours

cilento, salerno, salerno travel, tour, local, napels, naples, napoli
BUITENGEWOON CILENTO
paestum, cilento, tour, salerno, salerno travel, napels, naples, napoli
PAESTUM – TUSSEN ARCHEOLOGIE EN GASTRONOMIE

Terug naar overzicht