Campi Flegrei

Even weg van de stad Napels en iets nieuws ontdekken?  Breng dan een bezoek aan de Campi Flegrei, ten westen van Napels. Vanuit Napels is dit gebied eenvoudig te bereiken met de metro of de zogeheten ferrovia Cumana.

Campi Flegrei betekent ‘brandende velden’, dit vanwege haar vulkanische activiteit. Het is namelijk deel van een caldera, een vulkaan waarvan de top ooit eens is ingezakt en wordt beschouwd als een supervulkaan. Daarnaast was dit gebied een populaire vakantiebestemming voor de Romeinen die vanwege de vele vulkanische bronnen hier naar de thermen gingen.

Tegenwoordig zijn er veel interessante en prachtige activiteiten te ondernemen om dit bijzondere gebied beter te leren kennen en ervaren.

Onderstaande tours zijn slechts enkele voorbeelden van tours die wij aanbieden. Het is uiteraard ook mogelijk om een op maat gemaakte tour samen te stellen, op basis van persoonlijke wensen en budget. Ook is het mogelijk om juist de wat onbekendere plaatsen van de omgeving te bezoeken en te ontdekken. Neem hiervoor contact met ons op, omschrijf je wensen en wij zullen er alles aan doen om de perfecte tour samen te stellen.

Tours

campi flegrei, napels, naples, napoli, salerno, salerno travel, tour, fiet, fietsen, fietsen napels
FIETSTOUR CAMPI FLEGREI

Kookworkshops

koken, bio, kookles, cooking, cooking class, italia, naples, napoli, campi legrei, napels, salerno, salerno travel
BIOLOGISCH KOKEN IN CAMPI FLEGREI