Accommodaties

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie, zie je door de bomen soms het bos niet meer. Om je een beetje op weg te helpen, heeft Salerno Travel een aantal accommodaties voor je geselecteerd. Deze accommodaties zijn stuk voor stuk bekend bij mij en ik raad ze aan op basis van persoonlijke ervaring.

Ave Gratia Plena – Hotel/Hostel
Dit voormalige opvanghuis voor jonge vrouwen is gelegen in het historische centrum van de stad. Vanwege de ligging en de prijs is dit een ideale plek om te verblijven. Het gebouw heeft een dakterras met uitzicht op zee en de stad en een ruime, gezellige binnenplaats met fontein. Naast de privé kamers, beschikt het gebouw ook over twee slaapzalen; één voor vrouwen en één voor mannen. Het is schoon, netjes, niet duur en het personeel is vriendelijk en spreekt meerdere talen.

Boek hier
Ave Gratia Plena Salerno accommodation          

Un Tetto di Stelle Deluxe Home – Bed & Breakfast
Dit Bed & Breakfast bevindt zich in het historisch centrum, aan de hoofdstraat Via Roma. Een ideale locatie met ook nog eens goede prijzen. De kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet en er is een gedeelde keuken. Ook is er een klein terrasje met uitzicht op zee. De gastvrouw is vriendelijk en behulpzaam en zal je voorzien van tips en adviezen.

Boek hier
          

Agricola Villa Lupara
Villa Lupara is gelegen op zo’n 400 meter boven Salerno en zo’n tien minuten rijden van het centrum. Het uitzicht is adembenemend en de omgeving rustgevend. Deze accommodatie beschikt over werkelijk alles: een zwembad, restaurant, serre, gemeenschappelijke ruimte om tot rust te komen, een barbecue, een terras en de Italiaanse gastvrijheid en vriendelijkheid. De villa is opgedeeld in kleine appartementjes die beschikken over alles wat je nodig hebt tijdens jouw vakantie.

Tip: Aangezien de accommodatie is gelegen op een berg, is het aan te raden om deze accommodatie alleen te boeken wanneer je de beschikking hebt over een eigen auto. Er gaat ook een bus maar deze gaat slechts om de twee uur en rijdt niet op zondag.

Boek hier
Villa Lupara Salerno Italy Accommodation           
Booking.com