Bedrijfsuitje Napels & de Amalfikust

Wanneer je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, denk dan zeker aan Napels en omgeving. In een paar dagen tijd is er ontzettend veel mogelijk. Denk aan een boottocht naar het beroemde eiland Capri, ronddwalen door de opgravingen van Pompei of een dagtocht langs de wereldberoemde Amalfikust.
Uiteraard help, adviseer en inspireer ik je graag bij het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje naar Napels en omgeving!

“Je bent een topper, Felicia! Nogmaals ongelooflijk bedankt. Fortiflex heeft door jou een geweldig weekend gehad.”

Tim (Fortiflex)

Bedrijfsuitje

Ik ken het gebied als geen ander en wijs je dan ook graag de weg. Door mijn uitgebreide netwerk aan contacten, zet ik zonder problemen een volledig verzorgd weekend voor jou en jouw bedrijf in elkaar. Van een te gekke activiteit, tot een van A tot Z uitgewerkt programma: ik regel het allemaal. De accommodatie, mooie tours, (sportieve) activiteiten, vervoer en natuurlijk de beste tips voor het proeven van traditionele gerechten.
Of de trip nu puur voor het plezier is of juist dient om te werken aan teambuilding; alles is mogelijk. Voor een bedrijfsuitje naar Napels en omgeving, zit je bij Salerno Travel aan het juiste adres.

Groepen

Ook grote groepen zoals zakenrelaties, verenigingen, scholen en vriendengroepen kunnen uiteraard bij mij terecht. Samen werken we een te gek programma uit om er een onvergetelijke trip van te maken!

“Felicia, jouw programma was super! We keren met een goed en voldaan gevoel terug naar huis. Zeker een aanrader voor iedereen.”

Liesbeth, België

Ervaring

Ik heb ruime ervaring met het organiseren van groepsreizen. Hierdoor weet ik precies hoe ik veel van de gewenste activiteiten in een beperkte tijdsbestek kan stoppen. Daarnaast adviseer ik (in alle eerlijkheid) over wat haalbaar en reëel is en geef ik mijn mening wanneer er een keuze gemaakt moet worden.

Contact

Ben jij nieuwsgierig naar wat ik voor jou en jouw bedrijf/groep kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

CONTACTFORMULIER