Bedrijfsuitje Napels & de Amalfikust

Wanneer je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, overweeg dan zeker aan Napels en omgeving. In een paar dagen tijd is er ontzettend veel mogelijk. Denk aan een boottocht naar het beroemde eiland Capri, ronddwalen door de opgravingen van Pompei of een dagtocht langs de wereldberoemde Amalfikust. Ik help, adviseer en inspireer je graag bij het organiseren van het perfecte bedrijfsuitje naar Napels en omgeving!

“Je bent een topper, Felicia! Nogmaals ongelooflijk bedankt. Fortiflex heeft door jou een geweldig weekend gehad.”

Tim (Fortiflex)

Bedrijfsuitje

Ik ken het gebied als geen ander en wijs je dan ook graag de weg. Voor bedrijfsuitjes en groepsreizen werk ik samen met een team van ervaren mensen die ook al jaren met plezier in het toerisme werken. Ik koppel jouw bedrijf/groep en bijbehorende wensen aan de juiste contactpersoon die de hele organisatie uit handen neemt en een tot in de puntjes verzorgd programma aanlevert. Door ons uitgebreide netwerk aan contacten zetten we zonder problemen een volledig verzorgd weekend voor jou en jouw bedrijf in elkaar. Van een te gekke activiteit, tot een van A tot Z uitgewerkt programma: Salerno Travel regelt het allemaal.

Of de trip nu puur voor het plezier is of juist dient om te werken aan teambuilding; alles is mogelijk. Voor een bedrijfsuitje of (vrienden)groepsreis naar Napels en omgeving kun je vertrouwen op de kwaliteiten en kennis van Salerno Travel.

Groepen

Ook grote groepen zoals zakenrelaties, verenigingen, scholen en vriendengroepen kunnen uiteraard bij Salerno Travel terecht. Samen werken we een te gek programma uit om er een onvergetelijke trip van te maken!

“Felicia, jouw programma was super! We keren met een goed en voldaan gevoel terug naar huis. Zeker een aanrader voor iedereen.”

Liesbeth, België

Ervaring

Zowel het team waar ik mee samenwerk als ikzelf beschikken over uitgebreide ervaring in het organiseren van groepsreizen. Hierdoor weten wij precies hoeveel van de gewenste activiteiten in een vaak beperkt tijdsbestek kan worden gestopt. Daarnaast adviseren wij in alle eerlijkheid over wat haalbaar en reëel is.

“Felicia, nogmaals heel veel dank voor al je goede tips en het regelen! We hebben een superweekend gehad, echt fantastisch!”

GErben (Nederland)

De voordelen om Salerno Travel in te schakelen bij de organisatie van een bedrijfsuitje of groepsreis:

  • Tijdbesparing: geen uren doorbrengen achter de computer op zoek naar de ideale activiteit of excursie
  • Zeer veel kennis en ervaring van het gebied
  • De contactpersoon die de organisatie op zich neemt spreekt zowel vloeiend Nederlands als Italiaans
  • Persoonlijke service
  • Duidelijke en transparante communicatie
  • Salerno Travel staat in direct contact met locals
  • De tours en excursies worden op maat gemaakt en aangepast
  • Zorgeloos genieten van de reis omdat je weet dat de organisatie in handen is van een professional

Telefonisch consult

Als je de voorkeur geeft aan het zelf samenstellen van een programma voor een groep, maar wel behoefte hebt aan enige ondersteuning en advies, maak dan gebruik van het Telefonisch Consult. Voorafgaand aan het consult ontvang je een vragenlijst, zodat ik me optimaal kan voorbereiden. In samenspraak plannen we een datum en tijdstip in, waarin we gedurende (maximaal) een uur de mogelijkheden op basis van jouw wensen bespreken. Je ontvangt tips en hebt de gelegenheid om vragen te stellen die je verder kunnen helpen bij het zelf organiseren van jouw bedrijfsuitje of vriendenweekend.

Het telefonisch consult is een betaalde dienst.
Prijs: €75,-
Duur: Maximaal 1 uur

Wanneer je gebruik wilt maken van deze service kun je dat laten door in onderstaand contactformulier Telefonisch consult aan te vinken.

Contact

Ben jij nieuwsgierig naar wat Salerno Travel voor jou en jouw bedrijf/groep kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij (Felicia Giordano) op om de mogelijkheden te bespreken. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.