Salerno & Amalfikust

Bij een bezoek aan de Amalfikust staan plaatsen als Positano en Amalfi ongetwijfeld bovenaan je lijstje. Deze kustplaatsen zijn ook zeker het bezoeken waard en het is dan ook mogelijk om hier tours voor te boeken.

Wil je liever ver van de toeristische trekpleisters blijven en een authentiek stukje Italië ervaren tijdens je reis? Ook dit is mogelijk!

Wanneer je een echte natuurliefhebber bent, zijn er een aantal prachtige wandelroutes die je de schitterende natuur van dit gebied laten zien.

Wij hebben een aantal tours samengesteld waarbij wij geprobeerd hebben om de unieke en authentieke aspecten  van  Salerno en de Amalfikust zo goed mogelijk in beeld te brengen. Voor het gemak zijn deze onderverdeeld in ‘Stadstours’ en ‘Hiking tours’

Onderstaande tours zijn slechts enkele voorbeelden van tours die wij aanbieden. Het is uiteraard ook mogelijk om een op maat gemaakte tour samen te stellen, op basis van persoonlijke wensen en budget. Neem hiervoor contact met ons op, omschrijf je wensen en wij zullen er alles aan doen om de perfecte tour samen te stellen.

Stadtours

salerno, tour, local, salerno travel, amalfikust, naples, napels, napoli
TOUR DE GEHEIMEN VAN SALERNO
koken, salerno, kookworkshop, salerno travel, amalfikust, napels, naples, napoli
KOOKWORKSHOP SALERNO

koken, kookworkshop, salerno, salerno travel, amalfi, amalfikust, naples, napels, napoli
MINI COOKING CLASS SALERNO

Hiking tours

pad van de goden, sentiero degli dei, amalfi, amalfikust, positano, wandelen, hike, hiken, wandelen amalfikust, salerno, salerno travel
SENTIERO DEGLI DEI – HET PAD VAN DE GODEN
valle ferriere, amalfi, amalfikust, positano, wandelen, hike, hiken, wandelen amalfikust, salerno, salerno travel
VALLE DELLE FERRIERE – AMALFI

Terug naar overzicht