Recepten

Giulia’s kookhoek

koken, recepten, salerno, salerno travel, campania, napels, naples, napoli

In Giulia’s Kookhoek vind je recepten uit de regio Campania, bereid en stap voor stap uitgelegd door Giulia Giordano. Giulia is zo’n persoon die de nieuwe Allerhande graag meeneemt en met plezier doorbladert, op zoek naar leuke gerechten om uit te proberen. Nieuwsgierig naar nieuwe recepten en volledig in haar element in de keuken, neemt ze jou graag mee op ontdekkingstocht tijdens haar culinaire avonturen. Dit gedeelte is dan ook omgedoopt tot Giulia’s Kookhoek waarbij gerechten uit de regio Campania centraal staan.

Niet alleen bereidt ze voor het oog van de camera gerechten die ze al door en door kent en naar eigen wens en smaak zijn aangepast en geperfectioneerd, maar ook voor haar totaal nieuwe recepten zullen de revue passeren.

Op haar wijze neemt ze jullie mee en deelt stap voor stap wat ze doet en hoe ze het doet. Is het gerecht gemakkelijk te bereiden of vergt het wat extra inspanning? Graag laat ze zien dat het niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn of uren van je tijd hoeft te kosten!

Recepten

tarallo napoletano, napels, naples, napoli, koken, italiaans koken, salerno travel
pastiera napoletana, pasen, napels, naples, salerno, salerno travel
gnocchi, sorrento, salerno, naples, napels, napoli, koken, italiaanse keuken, recepten
dessert, tramonti, giulia's kookhoek, recept, tramonti, italie, italia, salerno, salerno travel, napels, naples, napoli
cannelloni, sorrento, salerno, naples, napels, napoli, koken, italiaanse keuken, recepten