Quartieri Spagnoli Tour

Ontdek de nauwe steegjes van de bijzondere Quartieri Spagnoli in Napels met een local! Deze karakteristieke volkswijk is de plek waar je mandjes aan de balkons ziet bungelen, waar het wasgoed aan de lijnen wappert en is de ideale plek om het pure Napolitaanse leven te ervaren. Local Valeria is een napoletana doc, oftewel een rasechte Napolitaanse die in deze wijk is geboren en opgegroeid. Met plezier en een flinke dosis enthousiasme laat zij bezoekers kennismaken met haar geliefde wijk.

tour quartieri spagnoli napels
Valeria in de Quartieri Spagnoli

Valeria laat jou kennismaken met de bijzondere geschiedenis van deze wijk in Napels, haar tradities en gebruiken én met de inwoners. Aangezien zij in de smalle steegjes van de Quartieri Spagnoli is opgegroeid, lijkt zij iedereen te kennen en wordt zij om de paar passen gegroet. Tijdens de tour deelt zij haar eigen ervaringen, vertelt over hoe zij met eigen ogen heeft gezien hoe de wijk is veranderd en verbeterd en wijst je op interessante details en taferelen die je, al zigzaggend door de steegjes, tegen kunt komen.

“We hebben genoten!! Wat een leuke tour!”

Geeske Punt (Nederland)

Valeria spreekt perfect Engels met een charmant Napolitaans accent en weet elke toerist verliefd te laten worden op haar stukje Napels. Als kers op de taart speelt ook haar opa een rol in de tours, die met een typisch Napolitaans gebruik de wandeling afsluit.

Informatie Quartieri Spagnoli Tour

  • Taal: Engels
  • Duur: 2 uur
  • Minimaal 2 deelnemers per tour
  • Prijs: €49,- per persoon (groeps- en gezinskorting is mogelijk)

Om te boeken of voor meer informatie, vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACTFORMULIER