De geheimen van Salerno

Salerno is een stad rijk aan geschiedenis en eeuwenoude legendes die voor velen onbekend zijn. Ervaar de stad als een local en laat je meenemen door een persoon die de stad tot in detail kent. De gids zal de meest interessante en verrassende locaties onder de aandacht brengen, voor jou de geheimen van de stad blootleggen en verhalen en anekdotes met je delen. Je zult de stad zien door de ogen van een local, zonder ‘filter’, en op plekken komen waar de meeste toeristen aan voorbijgaan.

Deze tour laat je in een paar uur tijd de hoogtepunten van de stad zien op een leuke, vlotte en persoonlijke wijze. Door op stap te gaan met een persoon die de stad door en door kent en met passie over haar spreekt, is het moeilijk om ook niet verliefd te worden op deze pittoreske havenstad. Uiteraard kun je ook rekenen op veel tips voor de rest van jouw verblijf zodat je alles uit jouw reis kunt halen.

Het was een zeer geslaagde dag, een erg leuke tour. Wat een leuke stad is Salerno!

Geeske & Patrick

Het zal geen standaard tour zijn waarbij de informatie enkel met je gedeeld wordt. Het doel van deze tour is juist om het échte Salerno te ervaren, ervoor zorgen dat je voor een moment onderdeel wordt van de stad door middel van verhalen en ervaringen die je niet in een reisgids terugvindt. Puur, echt, verrassend en uniek.

Informatie tour

  • Taal: Nederlands of Engels
  • Duur: 2,5 tot 3 uur
  • Minimaal 2 deelnemers per tour
  • Prijs: €55,- per persoon (vanaf 3 personen wordt er een korting toegepast)
  • Inclusief lokale gids

Boek nu jouw tour online en verzeker jezelf van een plek!

Terug naar overzicht