De geheimen van Salerno

Salerno is een stad rijk aan geschiedenis en eeuwenoude legendes die voor velen onbekend zijn.

Ervaar de stad als een local en laat je meenemen door een persoon die de stad tot in detail kent. Geboren en opgegroeid in Salerno, zal de gids de meest interessante en verrassende locaties onder de aandacht brengen, voor jou de geheimen van de stad blootleggen en verhalen en anekdotes met je delen. Je zult de stad zien door de ogen van een local, zonder ‘filter’, en op plekken komen waar de meeste toeristen aan voorbijgaan.

Deze tour laat je in een paar uur tijd de hoogtepunten van de stad zien op een leuke, vlotte en persoonlijke wijze. De gids is geboren en opgegroeid in de stad, kent de rest van de regio uitstekend en is daarnaast een erkende en gekwalificeerde gids in de regio Campania met enorm veel kennis op het gebied van historie, kunst en cultuur. Geen enkele vraag zal dan ook onbeantwoord blijven.

Het was een zeer geslaagde dag, een erg leuke tour met Lucia. Wat een leuke stad is Salerno!

Geeske & Patrick

Het zal geen standaard tour zijn waarbij de informatie enkele met je gedeeld wordt. Het doel van deze tour is juist om het échte Salerno te ervaren, ervoor zorgen dat je voor een moment onderdeel wordt van de stad door middel van verhalen en ervaringen die je niet in een reisgids terugvindt. Puur, echt, verrassend en uniek.

Informatie tour
Duur:                           2,5 tot 3 uur
Prijs per persoon:   €45,-
Inclusief:                    Gecertificeerde en lokale gids

Boek nu jouw tour online en verzeker jezelf van een plek!

CONTACTFORMULIER

Terug naar overzicht