Reisgids Ischia – Het groene eiland in de Golf van Napels

Ischia – Het groene eiland in de Golf van Napels

De digitale reisgids Ischia – Het groene eiland in de Golf van Napels biedt alle inspiratie en informatie om alles uit een verblijf op het eiland te kunnen halen. Ik heb mijn persoonlijke tips verzameld zodat jij de mooiste plekken op het eiland niet hoeft te missen en je volledig in de eilandsferen kunt onderdompelen. Fijne adressen om neer te strijken voor een aperitief of een uitgebreide maaltijd, prachtige wandelroutes en bijzondere verhalen die jou het ware gezicht van Ischia laten zien. Daarnaast vind je een hoop extra informatie die goed van pas kan komen, zoals de bereikbaarheid en het openbaar vervoer en ik tip een aantal heerlijke accommodaties.

Inhoud

Met Ischia – Het groene eiland in de Golf van Napels laat ik jou in 400 pagina’s kennismaken met dit magische plekje in de regio Campania. In het e-book breng ik het hele eiland in beeld, vertel ik je meer over de geschiedenis, krijg je de beste tips mee en bovendien is de gids gevuld met foto’s om jou al helemaal in de sfeer van het eiland te brengen.

Aantal pagina’s: 400
Prijs: €7,99

Ga je met mij mee op reis naar het fascinerende eiland Ischia?

Ischia – Het groene eiland in de Golf van Napels is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.