Reisgids

Napels, Salerno & de Amalfikust

Ik laat je graag kennismaken met enkele hoogtepunten van de regio Campania. De indrukwekkende stad Napels, de havenstad Salerno en de wereldberoemde Amalfikust komen uitgebreid in deze gids aan bod. Ik neem je mee naar mijn favoriete plekjes en geef leuke tips en adressen mee die nuttig kunnen zijn tijdens jouw bezoek.

Deze gids is geschreven op basis van eigen ervaringen en met behulp van de kennis van ervaren locals. Graag laat ik de minder bekende kanten van plekken zien zodat je de kans krijgt het échte Zuid-Italië te ervaren. In 207 pagina’s laat ik jou kennis maken met mijn stukje Italië!

Wat vind je in deze gids:

  • Algemene informatie over de verschillende plaatsen en bereikbaarheid
  • Routes, bezienswaardigheden en adressen in Napels + route in Google maps
  • Routes, bezienswaardigheden en adressen in Salerno + route in Google maps
  • Leuke tips, bezienswaardigheden en adressen aan de Amalfikust

Je ontvangt de gids in een handige pdf versie zodat je deze gemakkelijk kunt downloaden en opslaan op je telefoon. Handig, want eenmaal opgeslagen op je telefoon, kun je deze tijdens je reis gebruiken zonder data te verbruiken!

“Echt een aanrader voor maar een paar euro’s. Een gids met heel veel gedetailleerde informatie. Felicia heeft er echt heel veel werk van gemaakt. Echt een aanrader als je naar Napels, Salerno of de Amalfikust gaat!”

Piet Buisman

Aantal pagina’s: 207
Prijs: €6,99