Reisgids Procida – Parel in de Golf van Napels

Procida – Parel in de Golf van Napels

Met de digitale reisgids Procida – Parel in de Golf van Napels heb je alle informatie op zak om het beste uit een bezoek aan deze kleurrijke parel te halen. Ik deel hierin mijn persoonlijke tips voor het eiland waar ik lang geleden mijn hart aan heb verloren. Heerlijke plekken waar je kunt proeven van de eilandspecialiteiten, verborgen plekjes en unieke uitkijkpunten heb ik allemaal in de reisgids verzameld. Je vindt bovendien handige informatie die goed van pas kan komen, zoals de bereikbaarheid en het openbaar vervoer en ik tip een aantal fijne accommodaties wanneer je langer dan een dag op het eiland wilt verblijven. Daarnaast heb ik een mooie wandelroute uitgestippeld waarin ik een aantal van mijn favoriete hoogtepunten heb verwerkt.

Inhoud

In de digitale reisgids Procida – Parel in de Golf van Napels neem ik je mee naar dit kleine maar bijzondere eiland. Ik laat jou graag mijn persoonlijke favoriete plekjes op Procida zien zodat je de magie van dit stukje Campania zelf kunt ervaren, proeven en zien. Voor wie het eiland voor een dag bezoekt, heb ik een handige wandelroute uitgestippeld die terug te vinden is in Google Maps. Naast de tips en informatie vind je ook prachtige foto’s waarmee je een goede indruk van het eiland kunt krijgen.

Aantal pagina’s: 163
Prijs: €6,99

Procida – Parel in de Golf van Napels is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.