Amalfi & Atrani Tour

Ervaar Amalfi en Atrani als een local en ontdek juweeltjes waar de meeste bezoekers aan voorbij gaan. Tijdens de Amalfi & Atrani Tour word je meegenomen op een lokale ontdekkingsreis, waarbij je de verborgen schatten van deze prachtige kustplaatsen kunt verkennen en een dieper inzicht krijgt in de rijke geschiedenis en cultuur van de regio.

Tijdens de Nederlandstalige wandeling door deze kustplaatsen neem ik je mee op een bijzondere reis. Ik leid je door schilderachtige steegjes en laat je het authentieke lokale leven aan de Amalfikust ervaren. Er is aandacht voor de geschiedenis, maar ook voor de levendige cultuur en tradities die deze regio zo uniek maken. Onderweg vertel ik je verhalen over lokale gebruiken en specialiteiten maar ook over  de fascinerende achtergrond van deze prachtige plaatsen.

Samen verkennen we de charmante straatjes en genieten we van adembenemende uitzichten over Amalfi en Atrani. Na deze wandeling zul je de Amalfikust op een heel andere manier ervaren hebben, als een echte insider.

“We hebben enorm genoten van de wandeling met jou, vonden het heel erg mooi om op plekken te komen waar we anders zeker niet geweest zouden zijn. Dankjewel voor de kers op de taart!”

– Trudy & Erik
amalfi amalfikust atrani tour wandeling

De Nederlandstalige Amalfi & Atrani Tour is beschikbaar van maandag tot zaterdag.

  • Taal: Nederlands
  • Duur: 2,5 tot 3 uur
  • Minimaal 2 deelnemers per tour
  • Prijs: €45,- per persoon (groeps- en gezinskorting mogelijk)
  • Starttijd: 09:30 – 10:00 uur

Boek nu jouw tour en verzeker jezelf van een plek!

Contactformulier