E-bike Amalfikust

Stap op een comfortabele fat bike van Black Lemon e-bike Rental en verken op je gemak en met de wind in je haren de schatten van de betoverende Amalfikust. Trappend op een elektrische fat bike over de SS163 is niet alleen een duurzaam alternatief, het heeft ook nog een aantal aantrekkelijke voordelen. Je hebt geen last van files, je komt op plekken die met de auto vaak niet bereikbaar zijn en je bespaart flink wat geld omdat je geen parkeergeld of brandstof hoeft te betalen.

e-bike amalfikust atrani fietsen

Algemene informatie

Black Lemon beschikt over twintig fat tire bikes die je voor een dag of meerdere dagen kunt huren. De fietsen zijn zeer comfortabel en hebben een bereik van vijftig kilometer pedal assist. Daarnaast hebben de fietsen een smartphone-houder, een alarmslot, een GPS tracker en een handig rekje om je tas in op te bergen. Een helm is in Italië vanaf achttien jaar niet verplicht maar kan geleverd worden wanneer je toch liever mét bescherming op de fiets stapt. Black Lemon biedt daarnaast ook de mogelijkheid om de fiets bij de accommodatie te laten leveren en na gebruik weer op te pikken.

e-bike amalfikust

  • Prijs: vanaf €45,- per dag.
  • Inclusief slot, alarm, helm (op verzoek) smartphone-houder, bagagerek voor met elastieken banden, voor- en achterlichten, elektronische bel.
  • Het leveren en ophalen van de fiets bij een accommodatie in Minori is gratis. In de volgende plaatsen wordt er €4,- per fiets gerekend voor deze service: Amalfi, Atrani, Ravello, Scala, Pontone, Tramonti, Maiori, Marmorata, Castiglione.
  • Het leveren van de fietsen vindt plaats tussen 08:00 uur – 10:00 uur.

Reserveer nu een e-bike voor jouw verblijf aan de Amalfikust!