Reisgids 100 tips voor de Amalfikust

100 tips voor de Amalfikust

De beste tips en bijzondere verhalen heb ik gebundeld in de digitale reisgids 100 tips voor de Amalfikust. Hierin neem ik je mee naar de schitterende Amalfikust en ik deel mijn persoonlijke tips zodat ook jij de magie van dit gebied kunt ervaren. Van leuke adressen voor een heerlijke koffie tot verhalen waar je de ziel van de Amalfikust daadwerkelijk leert kennen. Daarnaast vind je een hoop extra informatie die goed van pas kan komen. Het openbaar vervoer, de mooiste stranden en ik tip een aantal heerlijke accommodaties.

Hoe klein de verschillende dorpjes aan de kust ook zijn, ze hebben allemaal iets unieks te bieden en een eigen authentieke sfeer. Het gebied is doordrenkt van een rijke geschiedenis die soms bijna tastbaar is. Al jaren ben ik kind aan huis aan de Amalfikust maar kan ik mij nog steeds laten verrassen door interessante details die ik bij een eerder bezoek nog niet had gezien.

“Dit e-book moet je gewoon aanschaffen!!! Zo ontzettend mooi gemaakt en super tips.”

Selma Van Looijen Opmeer (Rotterdam)

Honderd unieke tips

Met 100 tips voor de Amalfikust wil ik jou dit gebied door mijn ogen laten zien. Je kunt stellen dat er letterlijk jaren werk zit in het verzamelen van deze honderd unieke tips die ik jou graag mee wil geven zodat jij de pure, authentieke ziel van de Amalfikust daadwerkelijk leert kennen. De reisgids biedt alle inspiratie die je nodig hebt voor een bezoek aan de Amalfikust en zal ervoor zorgen dat ook jij deze betoverende kust in je hart zult sluiten.

“Wat een fantastisch e-book! Echt bijna m’n koffer uit de kelder gehaald.”

Saskia Balmaekers (Ciao tutti)

Inhoud

Ik breng maar liefst zeventien plekken aan de kust in beeld, vertel je over de geschiedenis en geef je uiteraard de beste tips mee. Of het nu gaat om een fijne bar voor een aperitief of een plek voor een bijzondere ervaring waarmee jij de vakantie compleet kunt maken, het komt allemaal aan bod.  Verder deel ik nog een aantal heerlijke wandelingen, zet ik de mooiste stranden op een rijtje, laat ik weten waar je terecht kunt voor een overnachting en deel ik nog een hele hoop andere handige adressen. Voorzien van mooie foto’s neem ik je mee op reis naar ‘mijn’ Amalfikust. 

Aantal pagina’s: 364
Prijs: €7,99

Ben jij er klaar voor om met mij de schatten van de adembenemende Amalfikust te ontdekken?

100 tips voor de Amalfikust is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.