Stadswandeling Salerno

De Stadswandeling Salerno is een prachtige wandelroute door deze pittoreske havenstad. Je maakt kennis met haar diepgaande geschiedenis en gaat verder dan de gebruikelijke toeristische paden. Om je ervaring compleet te maken, laat ik je ook mijn favoriete plekken in de stad zien.

De route neemt je mee langs verschillende bezienswaardigheden maar ook plekken waar je het unieke karakter van deze havenstad leert kennen. Deze wandeling is een perfecte mix waarbij je zowel de voornaamste bezienswaardigheden van de stad te zien krijgt en tegelijkertijd een authentiek stukje Zuid-Italië kunt beleven.

De stadswandeling omvat een route door Salerno die ik persoonlijk heb uitgestippeld. De route leidt langs interessante bezienswaardigheden, er is aandacht voor de geschiedenis van de stad, je krijgt een kijkje in het dagelijks leven en leert over bijzondere tradities en gebruiken.

Alle plekken die je tijdens de wandeling ontdekt, zijn op een Hotspotkaart gepind. Naast deze bezienswaardigheden zijn er geweldige eet- en drinkadressen op de kaart te vinden die zich bevinden in hetzelfde gebied als de wandelroute. Handig wanneer je langer in Salerno verblijft, want ik heb meer dan veertig heerlijke adressen op de kaart gepind! Je kunt de kaart tijdens de wandeling raadplegen en checken of er in de buurt een leuke plek is om even te pauzeren en te genieten van een drankje, een hapje of een uitgebreide maaltijd.

felicia salerno wandelroute stadswandeling

Inhoud Stadswandeling Salerno

  • Een uitgestippelde wandelroute die langs de mooiste bezienswaardigheden leidt
  • Kaart met route in Google Maps
  • Hotspotkaart met extra adressen en tips
  • Foto’s

Aantal pagina’s: 58
Prijs: €4,99

De Stadswandeling Salerno is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.