Pasta Kookworkshop in Napels

Koken met een local in het centrum van Napels is een unieke ervaring! Deze Pasta Kookworkshop is ideaal wanneer je van koken houdt én nieuwsgierig bent naar het echte leven in Napels. De Nederlandse local Michelle heeft veel ervaring op het gebied van koken en heet je van harte welkom in haar gezellige huis in Napels. Ze deelt met jou haar kennis over de geschiedenis van pasta en wanneer je welke dient te gebruiken. Daarnaast kan zij jou een goed en eerlijk beeld geven van het leven in deze drukke wereldstad.

De kookworkshop

pasta, koken, kookcursus, kookworkshop, napels, naples, napoli, salerno, salerno travel

Tijdens deze Pasta Kookworkshop, word je aan het werk gezet: iedereen maakt namelijk zijn eigen portie pasta klaar voor de lunch! Hierbij word je begeleid door Michelle die je voorziet van beste tips. Naast de handgemaakte pasta,  leer je ook gebruik te maken van een echte pastamachine. Michelle maakt daarna de maaltijd af door de vers gemaakte pasta te gebruiken voor een heerlijke lunch. Samen, onder het genot van een glas wijn, kun je genieten van je eigen vers gemaakte pasta!

De kookworkshop is leerzaam, persoonlijk en vindt plaats in een huiselijke sfeer.

Informatie

Starttijd: 11:30 uur (ander tijdstip mogelijk in overleg)
Duur: 3,5 uur
Prijs per persoon: €50,-
Minimaal aantal deelnemers: 3
Inclusief: Lunch (driegangenmenu), wijn, water

Boek nu jouw plek voor de Pasta Kookworkshop in Napels online

Heb jij een Last minute boeking en wil jij er zeker van zijn dat ik jouw bericht op tijd ontvang? Stuur een bericht via Whatsapp! +39 347 653 6362 (Felicia 🇳🇱 )

CONTACTFORMULIER

Terug naar overzicht