E-bike tour met limoncello-proeverij

Stap op een e-bike voor een fietstour met een lokale gids die de geheimen van Sorrento blootlegt. Je rijdt over historische wegen die de verschillende delen van het Sorrentijns schiereiland met elkaar verbinden. Onderweg geniet je van het schitterende landschap met beeldige vergezichten. Je maakt een stop bij een boerderij om te proeven van een huisgemaakte limoncello en leert meer over eeuwenoude tradities die hier in stand worden gehouden. Een sportieve en bijzondere ervaring waar je weer een heel andere kant van Sorrento te zien krijgt.

De e-bike tour

Wanneer je kiest voor een e-bike tour in Sorrento, word je getrakteerd op een authentieke Zuid-Italiaanse ervaring. Je fiets langs citroen- en olijfboomgaarden die de omgeving zijn kenmerkende groene kleur geeft. Je maakt kennis met het traditionele plattelandsleven en maakt een stop bij een historische boerderij die wordt omgeven door een uitgestrekte citroenboomgaard. De boerderij richt zich op het behoud van de eeuwenoude tradities van het gebied waarmee ze je met alle plezier kennis mee laten maken. Er wordt geproefd van ambachtelijk geproduceerde limoncello en van andere huisgemaakt producten die met deze vrucht zijn bereid.

Wat kun je verwachten:

  • Starttijd: 11:00 uur, 15:00 uur of 17:00 uur (afhankelijk van de beschikbaarheid en periode)
  • Startpunt: Piazza Andrea Veniero
  • Taal: Engels
  • Duur: 2 uur
  • Op stap met een gecertificeerde gids
  • Inclusief e-bike, helm, water, bezoek aan boerderij met limoncello-proeverij

Vul onderstaand formulier in om de beschikbaarheid te controleren en een plekje te reserveren voor de e-bike tour met limoncello-proeverij in Sorrento