Vesparoute Amalfikust

Voor reizigers die de Amalfikust op de Vespa willen verkennen, heb ik een schitterende Vesparoute uitgestippeld. Met de Vesparoute Amalfikust kun je jouw eigen droomreis plannen om dit prachtige gebied op twee wielen te verkennen! Deze trip biedt een unieke ervaring waarbij het rijke erfgoed, de culinaire hoogstandjes en de adembenemende uitzichten samenkomen voor een onvergetelijke reis langs een van de mooiste kusten ter wereld.

De Vesparoute begint en eindigt in Sorrento en heeft een stop in Minori aan de Amalfikust. Beide locaties bieden dagroutes aan waarmee je de prachtigste plekken in de regio kunt ontdekken. Ook vind je suggesties voor fijne accommodaties in beide plaatsen.

Duur: 6 dagen
Verblijfplaatsen: Sorrento en Minori

De Amalfikust staat bekend om zijn adembenemende schoonheid, met schilderachtige dorpjes, helder water en indrukwekkende vergezichten. Het is een bestemming die veel reizigers hoog op hun wensenlijstje hebben staan. Een van de meest plezierige manieren om deze kust te verkennen, is per Vespa. Terwijl je over de iconische kustweg rijdt, passeer je pittoreske stadjes en ontdek je verborgen pareltjes die anders onopgemerkt zouden blijven.

Elke dagroute is zorgvuldig uitgestippeld op individuele kaarten. Bovendien is er een handige Hotspotkaart waarop meer dan negentig tips zijn gepind. Op deze kaart staan alle plekken die je tijdens de Vesparoutes ontdekt, samen met bezienswaardigheden en geweldige eet- en drinkadresjes die zich bevinden in hetzelfde gebied. Deze kaart komt goed van pas, want je kunt ‘m tijdens je tocht raadplegen en checken of er in de buurt een leuke plek is om even te pauzeren en te genieten van een drankje of een hapje.

hotspotkaart vesparoute amalfikust vespa

Inhoud Vesparoute Amalfikust

  • Vier dagroutes uitgestippeld in Google Maps
  • Hotspotkaart met extra adressen en tips
  • Tips voor accommodaties

Actieprijs: €5,99

De Vesparoute Amalfikust is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.