Reisgids De Magie van Capri

De Magie van Capri

In de digitale reisgids De Magie van Capri heb ik mijn persoonlijke tips verzameld zodat jij het eiland Capri kunt ervaren zoals ik het ken. Het zijn allemaal plekken waar ik zelf graag kom, van een salumeria waar je een heerlijk broodje kunt laten bereiden tot een plek waar je uitgebreid kunt tafelen met producten uit eigen tuin. Verborgen plekjes waar je de pracht van het eiland even voor jezelf lijkt te hebben en ik deel mooie tips voor een unieke lokale ervaring. Zo laat ik zien bij welke caprese je thuis aan kunt schuiven voor een maaltijd, waar je in een betoverende tuin wordt ondergedompeld in het eilandleven en waar je zelf de handen uit de mouwen steekt om een eilandgerecht te leren koken.

Ik wil je meenemen de diepte in, jou de bijzondere en bijna magische pracht van het eiland laten zien. Ik doe dit door met name plekken en activiteiten onder de aandacht te brengen waar je in contact komt met de eilandbewoners. Wie kan immers beter de verhalen vertellen en de geheimen van het eiland blootleggen dan de Capresi zelf?

Mijn tips zorgen ervoor dat je je voor even één met het eiland voelt, de schoonheid ervaart, in aanraking komt met de warmte en gastvrijheid van de bewoners en proeft van lokaal lekkers.

De mooiste bezienswaardigheden van Capri

De voornaamste bezienswaardigheden ontbreken natuurlijk evenmin. Het zou een onvolledig beeld van Capri geven en het is juist mijn doel om het eiland zo goed en eerlijk mogelijk te portretteren. Hoewel het op deze plaatsen erg druk kan zijn, vind ik dat ze onlosmakelijk deel uitmaken van wat het eiland zo uniek maakt. Wel laat ik weten waar je drukte kunt verwachten en wat de beste tijden zijn voor een bezoek.

Ik tip ook een aantal fijne accommodaties, geef informatie over de bereikbaarheid, het openbaar vervoer en laat je zien waar je moet zijn voor het huren van een scooter.

Dagprogramma’s en kaart

Veel mensen varen vanaf het vasteland naar Capri om er een dag door te brengen. Je kunt dan natuurlijk niet het hele eiland zien maar je kunt zeker een goede indruk krijgen. Speciaal voor de dagjesmensen heb ik drie mogelijke dagprogramma’s uitgewerkt met diverse stops. Het geeft je een idee van wat je in een dag tijd op het eiland kunt zien en ervaren.

Daarnaast heb ik alle tips in het e-book op een kaart gepind. Je kunt dan ter plaatse de kaart op je telefoon openen en zien welke tips er in de buurt zijn.

capri felicia reisgids napels eiland

Inhoud digitale reisgids Capri

  • Unieke tips door mij persoonlijk verzameld
  • Accommodaties
  • Informatie over de bereikbaarheid en het openbaar vervoer
  • Leuke activiteiten
  • Dagprogramma’s
  • Kaart met alle tips
  • Foto’s

Aantal pagina’s: 188
Prijs: €7,99

De Magie van Capri is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.