De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust

Al jaren is de Zilveren Lepel het best verkochte kookboek in Italië. Onlangs verscheen er een nieuwe editie, volledig in het teken van de regio Campania!

Veelzijdig Campania

In deze uitgave van De Zilveren Lepel – Napels en de Amalfikust wordt de veelzijdigheid van de regio Campania in beeld gebracht. Naast Napels en de Amalfikust zelf, is er namelijk ook aandacht andere plaatsen in de regio. Denk hierbij aan de omgeving van Avellino, Caserta en Benevento die worden geroemd om de recepten met lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en verschillende kazen.

De Amalfikust staat uiteraard bekend om haar citroenen die ideaal zijn om het wereldberoemde Limoncello mee te bereiden. Daarnaast zijn de meeste recepten gebaseerd op al het heerlijks dat de zee te bieden heeft.

Culinaire reis

De combinatie van de kust en het binnenland en de bijbehorende culinaire tradities, zorgen voor een selectie verrukkelijke gerechten uit de regio Campania. In het boek worden de heerlijke gerechten gecombineerd met foto’s van de schitterende omgeving. Je wordt letterlijk meegenomen op een culinaire reis om bij te watertanden!

Leuk om te hebben of om te geven aan een Italië- én kookliefhebber!

zilveren lepel napels amalfikust kookboek
Bekijk op bol.com

Booking.com