Reisgids

Jouw Local in Napels

Voor een bezoek aan Napels, biedt de reisgids Jouw Local in Napels alle inspiratie die je nodig hebt voor jouw stedentrip. Het is een complete gids met uitgewerkte routes door de stad en de beste adressen om heerlijk te eten.

Tour Guide Napels

In deze reisgids kruip ik in de rol van tour guide om jou de mooiste plekken van de stad te laten zien. Naast de voornaamste bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen, laat ik jou ook graag onbekende kanten van de stad zien. Ik deel mijn eigen ervaringen, vertel jou mijn verhalen en leid je rond door de stad. De routes heb ik dan ook persoonlijk uitgestippeld en zelf meerdere malen gelopen om jou zo gedetailleerd mogelijk langs deze plekken te kunnen leiden.

Verder geef ik jou, aan de hand van verhalen en bijzondere plekken, een kijkje in de Napolitaanse cultuur en breng ik tevens de verafgoding van Maradona onder de aandacht. In 246 pagina’s wil ik jou graag kennis laten maken met deze fascinerende stad!

Het is dé ideale reisgids voor wie een weekend Napels heeft geboekt en biedt voldoende inspiratie om de dagen mee te vullen.

“We hebben alle tours gelopen en vonden ze geweldig. Duidelijke beschrijvingen en eens niet lopen met een navigatie die je telkens verkeerd stuurt. We hebben dankzij jou een goed beeld gekregen van Napels, een stad die ons hart heeft gestolen. 
Hartelijk bedankt voor dit mooie boek, beste reisgids ooit!“

Jeannette, Venlo

Inhoud

  • 5 uitgewerkte tours door de stad: een Street Art Tour, Food Tour en 3 varianten van Tour met Local. Inclusief kaart en route.
  • Ambachtelijk Napels: adressen en verhalen van eeuwenoude beroepen en tradities
  • De God van Napels: Maradona
  • Felicia’s Eettips: adressen om heerlijk te eten en te snacken in de stad
  • Bezienswaardigheden, Musea & Parken
  • Bereikbaarheid en Openbaar Vervoer

Je ontvangt de gids in een handige pdf versie zodat je deze gemakkelijk kunt downloaden en opslaan op je telefoon. Handig, want eenmaal opgeslagen op je telefoon, kun je deze tijdens je reis gebruiken zonder data te verbruiken!

Nieuwsgierig naar de inhoud? Een kleine preview is te lezen op de website van Ciaotutti!

Bestel nu jouw eigen gids voor €7,99,-