Reisplanning Napels en Sorrento – Inclusief de Amalfikust en Capri

Duik in een onvergetelijke reis door Campania met deze zorgvuldig samengestelde 10-daagse reisplanning. Deze reisplanning neemt je mee naar onder andere Napels, Sorrento, de schilderachtige Amalfikust en het betoverende eiland Capri.

Voor elke dag is er een programma met tips voor bezienswaardigheden, activiteiten, adressen om te eten en voor een drankje. Verken de historische straten van Napels, dompel je onder in de schatten van Pompeii, geniet van de spectaculaire uitzichten in Sorrento, ontdek de verborgen schatten van de Amalfikust en maak een dagtocht naar het betoverende Capri.

Ik laat je zien hoe je de dagen kunt invullen en deel waardevolle suggesties om ervoor te zorgen dat je jouw tijd vooral besteedt aan genieten. Alle adressen en tips zijn gepind op een exclusieve Hotspotkaart zodat je deze onderweg er gemakkelijk bij kunt pakken. Op de kaart staan ook de aanbevolen accommodaties zodat je deze tijdens het plannen kunt raadplegen.

reisplanning Napels

“Een prachtige reisplanning! Top!”

Christine (Brugge, België)

Wat je kunt verwachten

Deze reisplanning beslaat 10 dagen, inclusief dag van aankomst en vertrek, met twee tussenstops om de belangrijkste hoogtepunten van Napels en iconische locaties in de omgeving te verkennen. Je zult de authentieke sfeer van verschillende plaatsen ervaren en de diversiteit van het gebied leren kennen. Deze planning is een perfecte basis voor een stedentrip naar Napels en kan naar eigen wens worden aangepast in duur.

 • Duur: 10 dagen
 • Verblijfplaatsen:
  • Napels (4 nachten)
  • Sorrento (5 nachten)
 • Suggesties voor accommodaties
 • Planning per dag
 • Leuke adressen en tips per plaats
 • Inclusief Pompeii, de Amalfikust en Capri
 • Hotspotkaart met meer dan 130 adressen

Aantal pagina’s: 51
Prijs: €5,99

De Reisplanning Napels & Sorrento is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.