Stadswandeling Sorrento

De Stadswandeling Sorrento is een digitale wandelroute door deze wereldberoemde badplaats. Sorrento heeft zich ontpopt tot een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa die bij veel mensen hoog op het lijstje staat. Of je er nu heengaat voor een dagtrip of de stad kiest als uitvalsbasis voor een langer verblijf, Sorrento zal je doen betoveren.

Geniet van een ontdekkingstocht door de charmante stad Sorrento, krijg een kijkje in het dagelijks leven en ontdek een aantal culinaire hoogtepunten, tradities en lokale gebruiken. De digitale Stadswandeling Sorrento is ideaal wanneer je een dagje rond wilt neuzen in dit pittoreske stadje!

De stadswandeling omvat een route door Sorrento die ik persoonlijk heb uitgestippeld. De route leidt langs interessante bezienswaardigheden, fijne adressen en er is aandacht voor de geschiedenis van de stad. In de stadswandeling zijn verschillende adressen opgenomen waar je voor een koffie, maaltijd of aperitief terecht kunt. Wanneer je langer in Sorrento verblijft, zijn er wat extra tips te vinden. Alle adressen zijn daarnaast ook op een kaart gepind. Je kunt dan ter plaatse de kaart op je telefoon openen en zien welke tips er in de buurt zijn.

felicia sorrento stadswandeling

Inhoud Stadswandeling Sorrento

  • Een uitgestippelde wandelroute die langs mooie bezienswaardigheden en fijne adressen leidt
  • Kaart met route in Google Maps
  • Kaart met alle adressen en tips
  • Informatie over de bereikbaarheid
  • Foto’s

Aantal pagina’s: 40
Prijs: €3,99

De Stadswandeling Sorrento is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.