Bio Cooking Class

cooking, koken, cooking class, italia, italy, naples, napels, napoli, salerno, salerno travel, campi flegreiBiologisch koken in de buitenlucht aan de rand van een kratermeer in de buurt van Napels is zonder twijfel een unieke ervaring. De Campi Flegrei is een bijzonder gebied en tijdens deze Cooking Class kun je de sfeer optimaal ervaren!

Cooking Class
In een grote tuin worden de groenten geplukt die je vervolgens zult gebruiken om de lekkerste gerechten mee te bereiden. Je leert om zelf verse pasta te maken en wanneer het weer het toelaat, vindt alles buiten plaats. De maaltijd die je met je eigen handen hebt bereid met de meest verse ingrediënten, wordt dan genuttigd aan de tafels onder de fruitbomen.

De kookcursus vindt plaats onder begeleiding van de professionele chef-kok Pipo die zich al een aantal jaar bezighoudt met het organiseren en begeleiden van deze cursus. Zijn doel is om mensen een mooie ervaring te geven en op een relaxte, gezellige manier lokale gerechten en producten te laten proeven.

Deze Cooking Class is aan te raden wanneer je met een grotere groep bent. Denk aan teambuilding voor bedrijven of leerzaam en gezellig familie-uitje.

Bijzonderheden

  • Enkel mogelijk vanaf 8 personen
  • Prijs per persoon: €45
  • Starttijd: 10:00 uur of 17:00 uur
  • Duur: 4 tot 5 uur

Boek nu jouw Cooking Class online en verzeker jezelf van een plek! 

AANMELDFORMULIER

Terug naar overzicht