Fietsen in Napels

Fietsen in Napels betekent in een paar uur tijd de hoogtepunten van de stad ontdekken! Ga mee op deze geweldige fietstour met een lokale gids en leer op een actieve manier de mooiste plekjes van de stad kennen. De tour is beschikbaar met Nederlandstalige gids!

napels naples bike tour fiets fietstour salerno campania amalfi amalficoast amalfikust amalfi kust
Fietstour Napels

Het is de perfecte manier om jouw stedentrip Napels mee te beginnen. Je leert de weg kennen en  aan de hand van alle handige tips en informatie die je van de gids krijgt, kun je het beste uit je tijd in Napels halen!

Napels Fietstour

Ervan overtuigd dat fietsen in Napels een perfecte manier is om jouw stedentrip te beginnen? Er zijn verschillende varianten van de fietstour in Napels te boeken, tegen verschillende tarieven.

 • Fietstour XL van 3 uur waarbij ook het historisch centrum wordt aangedaan en er een stop is waarbij je een Napolitaanse lekkernij kunt proeven.
  Prijs: €45,- per persoon
 • Combi Wandel-Fietstour van 4 uur waarbij 2 uur fietsen (E-bike) wordt afgewisseld met een mooie wandeling door de smalle straatjes van het historische centrum.
  Prijs: €85,- per persoon

De Fietstour

Tijdens deze actieve tour neemt een Engels– of Nederlandstalige gids je mee langs alle hoogtepunten van de stad. Bij de Fietstour XL krijg je de kans om op een unieke manier het historische centrum van Napels te leren kennen, dat op de UNESCO lijst van Werelderfgoed staat, en waar je een goed beeld te krijgen van het leven in deze Zuid-Italiaanse stad.

“Het was een fantastische tour en super om ons verblijf op deze manier te kunnen starten! Onmogelijk om niet van Napels te houden na deze uitstap!”

Heidi, Veurne (België)

Vanaf de boulevard heb je een schitterend uitzicht over de eilanden van de Golf, de vulkaan de Vesuvius en de oude kastelen. Daarnaast zal de gids je voorzien van de beste tips om lekker te kunnen eten en drinken tijdens de rest van jouw verblijf in deze prachtige stad!

Tijdens de Fietstour XL wordt er halverwege de tour een stop gemaakt om even bij te komen met een drankje en een echte Napolitaanse snack, zoals een sfogliatella, babà of een stuk pizza. Onderweg zal er regelmatig gestopt worden om je te vertellen over de verschillende bezienswaardigheden en om je de gelegenheid te geven voor het maken van foto’s.

Deze tour is ideaal voor een eerste kennismaking van de stad en wanneer je in een paar uur tijd zoveel mogelijk van Napels wilt zien.

Inclusief:

 • Gebruik van de fiets
 • Lokale gids (Engels- of Nederlandstalig)
 • Fotomomenten

Overige informatie:

 • Elektrische fiets mogelijk (€15,- toeslag)*
 • Prijs per persoon: €45,- (XL) of €85,- (Combi Wandel-Fietstour)
 • Minimum aantal deelnemers: 2
 • Duur: maximaal 4 uur
 • Per 15 deelnemers wordt er een extra gids ingezet
 • Gemiddelde groepsgrootte: 8 deelnemers
 • Minimale leeftijd: 14 jaar

*Bij de Combi Wandel-Fietstour is de prijs reeds inclusief E-bike

Boek nu jouw fietstour online en verzeker jezelf van een plek!

Heb jij een Last minute boeking en wil jij er zeker van zijn dat ik jouw bericht op tijd ontvang? Stuur een bericht via Whatsapp! +39 347 653 6362 (Felicia)

CONTACTFORMULIER

Terug naar overzicht