Paardrijden op de Vesuvius

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring tijdens jouw stedentrip Napels? Paardrijden op de flanken van de Vesuvius is dé perfecte activiteit. Het Parco Nazionale del Vesuvio is een uitgestrekt gebied dat zich uitstekend leent om te paard te verkennen. Goed om te weten: je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen aan deze excursie.

Excursie paardrijden – Oktober tot eind april

De excursie paardrijden vindt plaats in het Nationaal Park Vesuvius. Het ophaalpunt is in Pompeii, wat zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is vanuit verschillende plaatsen in de omgeving. Bij aankomst op de ranch krijg je een rondleiding en er volgt een korte trainingssessie. Daarna is het tijd om je in het zadel te hijsen en je onder te dompelen in de prachtige natuur van het gebied, met de Vesuvius als hoogtepunt. Je bereikt een hoogte van ongeveer vijfhonderd meter boven zeeniveau en je kunt rekenen op adembenemende uitzichten op het Sorrentijns schiereiland en het eiland Capri.

De paardrijtocht duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten, waarna je weer terugkeert naar de ranch.

Overige informatie

Taal: Engels
Starttijd: 10:00 uur
Prijs per persoon: €55,-
Minimaal aantal deelnemers: 2
Inclusief: Transfer vanaf Pompeii, gids

De excursie in deze vorm is enkel tussen oktober en april te boeken.

Excursie paardrijden, wijnproeverij met lunch & bezoek aan Pompeii – Mei tot eind september

Van mei tot eind september is het enkel mogelijk om deel te nemen aan deze combi-excursie met een duur van ongeveer 7 uur. Het is een complete ervaring waar je kennismaakt met de veelzijdigheid van het gebied. Tijdens deze dagexcursie wordt het paardrijden gecombineerd met een bezoek aan de opgravingen van Pompeii én een wijnproeverij met lunch aan de voet van de Vesuvius.

Dagprogramma: De dag start in Pompeii waar je onder begeleiding van een gecertificeerde gids langs interessante opgravingen dwaalt. Na de tour door Pompeii word je welkom geheten op een wijnboerderij aan de voet van de Vesuvius waar je proeft van lokale wijnen en lekkernijen en word je ondergedompeld in de wijntradities van dit stukje Campania. Vervolgens word je naar de manage gebracht waar je te paard, samen met een gids, het prachtige gebied rondom de Vesuvius verkent.

Overige informatie

Taal: Engels
Starttijd: 10:00 uur
Prijs per persoon: €159,-
Minimaal aantal deelnemers: 2
Inclusief:
– Tour door Pompeii met gids (duur: 2 uur)
– Paardrijden (1 uur)
– Wijnproeverij met lunch
– Transfers vanaf Pompeii naar de wijnboerderij, manage en terug

Exclusief: Toegangstickets tot Pompeii

paardrijden napels vesuvius

Om te boeken of voor meer informatie, vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACTFORMULIER