Paardrijden op de Vesuvius

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring tijdens jouw stedentrip Napels? Paardrijden op de flanken van de Vesuvius is dé perfecte activiteit. Het Parco Nazionale del Vesuvio is een uitgestrekt gebied dat zich uitstekend leent om te paard te verkennen. Goed om te weten: je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen aan deze excursie.

Excursie paardrijden

De excursie paardrijden vindt plaats in het Nationaal Park Vesuvius. Het ophaalpunt is in Pompei, wat zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is vanuit verschillende plaatsen in de omgeving. Bij aankomst op de ranch krijg je een rondleiding en er volgt een korte trainingssessie. Daarna is het tijd om je in het zadel te hijsen en je onder te dompelen in de prachtige natuur van het gebied, met de Vesuvius als hoogtepunt. Je bereikt een hoogte van ongeveer vierhonderd meter boven zeeniveau en je kunt rekenen op adembenemende uitzichten op het Sorrentijns schiereiland en het eiland Capri.

De paardrijtocht duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten, waarna je weer terugkeert naar de ranch.

Overige informatie

Startijd: 10:00 uur of 17:00 uur
Prijs per persoon: €55,-
Minimaal aantal deelnemers: 2
Inclusief: Transfer vanaf Pompei, gids

Om te boeken of voor meer informatie, vul het onderstaande contactformulier in ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Heb jij een Last minute boeking en wil jij er zeker van zijn dat ik jouw bericht op tijd ontvang? Stuur een bericht via Whatsapp! +39 347 653 6362 (Felicia 🇳🇱 )

CONTACTFORMULIER