Tour Rione Sanità – Street art en tradities

De Rione Sanità is misschien wel de meest fascinerende wijk van Napels. Zodra je de wijk binnenwandelt word je opgezogen door de sfeer die de Sanità zo bijzonder maakt. Winkels die hun waar buiten hebben uitgestald, verkopers die deze al schreeuwend onder de aandacht brengen, de was die aan de lijnen wappert, historische gebouwen en bijzondere street art werken passeren allemaal de revue. Al deze elementen zorgen ervoor dat je zintuigen tekort komt. De Rione Sanità is een wijk die geschiedenis ademt en die op elke hoek te vinden is. 

sanita napels tour local

Ontdek de volkswijk Rione Sanità samen met local Valeria die je alle geheimen van deze wijk weet te vertellen. Geboren en getogen in Napels en verliefd op haar eigen stad, laat zij toeristen met alle plezier ‘haar’ Napels zien. Zij neemt je mee op ontdekkingstocht door deze historische wijk, laat je kennis maken met Napolitaanse tradities en gebruiken, laat je proeven van een traditionele lekkernij en brengt de mooiste street art werken onder de aandacht. Valeria laat jou de ware ziel van Napels zien zoals alleen een échte local dat kan!

De tour was echt geweldig! Dankjewel voor dit contact, echt super.

Bart (Nederland)

Informatie Tour met Local Rione Sanità

  • Taal: Engels
  • Duur: 2.5 uur
  • Minimaal 2 deelnemers per tour
  • Prijs: €55,- per persoon (groeps- en gezinskorting is mogelijk)

Om te boeken of voor meer informatie, vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb jij een Last minute boeking en wil jij er zeker van zijn dat ik jouw bericht op tijd ontvang? Stuur een bericht via Whatsapp! +39 347 653 6362 (Felicia 🇳🇱 )

CONTACTFORMULIER