Kookworkshop in Salerno

cooking class, koken, kookles, kookworkshop, salerno, salerno travel, italia, italy, naples, napels, napoliTijdens jouw vakantie leren koken met een local is een leuke manier om meer te leren over de plaatselijke gebruiken en gerechten. Deze kookworkshop geeft jou de gelegenheid om voet te zetten in een echt Salernitaans huishouden, een kijkje te nemen in de keuken van een Italiaanse vrouw. Hoewel in Italië de keuken vaak het heiligdom van de vrouw is, heeft mevrouw Lina er totaal geen moeite mee om nieuwsgierige toeristen mee te laten kijken in haar receptenboek. Lina weet waar zij over praat; ze komt uit een familie die jarenlang een bekend restaurant runde in Salerno. Daarnaast is koken ook echt haar passie en neemt ze deze taak uiterst serieus.

De Kookworkshop
koken, kookworkshop, kookles, cookingclass, italia, italy, salerno, naples, salerno travel, napoli, napels
Bij deze kookles is het mogelijk om zelf een gerecht voor te stellen om samen te bereiden. Verlang je er dus al lange tijd naar om een bepaald gerecht te bereiden maar lukt het je niet op de één of andere manier, Lina helpt je hier graag bij. Ben je zelf geen held in de keuken maar wil je wel graag iets leren? Er is ook de keuze uit een aantal voorgestelde gerechten die zij zelf graag klaarmaakt. Je krijgt de keuze uit verschillende menu’s en gerechten. Denk aan Parmigiana di melanzane, tagliatelle alla Bolognese of gnocchi alla Sorrentina.
Ook aan een dessert is gedacht; tiramisù of cannoli met een eigen gemaakte vulling.

De kookles is kleinschalig, persoonlijk en in huiselijke sfeer is. Je krijgt een kijkje in de authentieke Italiaanse keuken van een dame die met passie haar kennis deelt. Dat zij weinig tot geen Engels spreekt, is voor haar geen probleem. Met handen en voeten zal zij hetgeen zij jou wil vertellen, duidelijk weten te maken. Daarnaast is haar zoon Francesco als tolk aanwezig, mocht zij er echt niet uitkomen.

Het is duidelijk dat je tijdens deze kookles het échte Italië-gevoel zult ervaren!

Informatie

Duur: 2,5 tot 3 uur
Prijs per persoon: €85,-
Inclusief: Kookles met maaltijd, water, wijn en limoncello

Boek nu jouw plek voor de kookworkshop in Salerno online

Terug naar overzicht