Stadswandeling Napels

De Stadswandeling Napels is een fantastische wandelroute die je door verschillende wijken van het centrum en het historisch hart van de stad voert. Tijdens deze wandeling ontdek je onmisbare bezienswaardigheden, maar ik wil ook dat je de authentieke sfeer van een echte volksbuurt volledig ervaart. Denk aan de karakteristieke aanblik van wapperend wasgoed tussen de huizen, een beroemd stadsgezicht dat je niet wilt missen.

Deze route is een perfecte mix waarbij je zowel de voornaamste bezienswaardigheden van de stad leert kennen en tegelijkertijd een authentiek stukje Napels kunt beleven.

De stadswandeling omvat een route door Napels die ik persoonlijk heb uitgestippeld. De route leidt langs interessante bezienswaardigheden, er is aandacht voor de geschiedenis van de stad, je krijgt een kijkje in het dagelijks leven en leert over bijzondere tradities en gebruiken. Alle plekken die je tijdens de wandeling ontdekt, zijn op een Hotspotkaart gepind. Naast deze bezienswaardigheden zijn er geweldige eet- en drinkadressen op de kaart te vinden die zich bevinden in hetzelfde gebied als de wandelroute. Handig wanneer je langer in Napels verblijft, want ik heb meer dan dertig heerlijke adressen op de kaart gepind! Je kunt de kaart tijdens de wandeling raadplegen en checken of er in de buurt een leuke plek is om even te pauzeren en te genieten van een drankje of een hapje.

felicia napels stadswandeling route

“Dit wil je!! Ga je naar Napels dan moet je echt even de stadswandeling van Salerno Travel bestellen! Voor een prikkie laat ze jou al het leuks van Napels zien en krijg je er ook nog eens een hotspotgids bij met lekkere adresjes!”

Anouska (Nederland)

Inhoud Stadswandeling Napels

  • Een uitgestippelde wandelroute die langs mooie bezienswaardigheden leidt in het centrum en historisch centrum van Napels
  • Kaart met route in Google Maps
  • Hotspotkaart met extra adressen en tips
  • Foto’s

Aantal pagina’s: 61
Prijs: €3,99

  • pagina stadswandeling Napels
  • kaart stadswandeling napels
  • stadswandeling napels

De Stadswandeling Napels is een digitale uitgave. Na betaling met iDeal of bancontact ontvang je zowel op de website als in je e-mail een link om de digitale reisgids te downloaden in pdf-formaat. Betaal je met een van de andere betalingsmethoden, ontvang je na betaling een mail om de reisgids te downloaden. De link in de e-mail blijft onbeperkt toegankelijk en kun je deze opslaan op meerdere apparaten (smartphone, tablet, pc etc.). Let op: de e-mail kan in de ongewenste post terechtkomen.