Koken met locals op Capri

Koken met locals op het eiland Capri is een unieke ervaring! Het bereiden van een traditionele maaltijd bij een local thuis is dé perfecte activiteit om een puur stukje Capri te ervaren. Samen achter de pannen staan in de keuken van een eilandbewoner is een fantastische manier om Capri en haar rijke tradities écht te leren kennen.

De kookworkshop

Tijdens deze heerlijke kookles van The Blue Kitchen laat je de glamour van het eiland een paar uur achter je om je onder te dompelen in een pure lokale ervaring. De lessen vinden plaats in de rustige wijk Matermania, thuis bij de altijd vrolijke en vriendelijke Stefanie. Tijdens de kookles ligt de nadruk op traditionele familierecepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven en waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale ingrediënten. Haar missie is om toeristen kennis te laten maken met de geheimen van de lokale keuken, maar hen ook voor even als een echte eilandbewoner te laten voelen.

Aan het einde van de les smul je op het terras van je eigen creatie en krijg je van Stefanie nog een mooie herinnering mee zodat je nog lang terug kunt denken aan deze schitterende ervaring. 

koken locals capri napels

Informatie

Capri’s Traditional

Tijdens de Capri’s Traditional kookles leer je hoe je verse gevulde ravioli maakt, wordt de traditionele parmigiana bereid en leer je volgens een oud familierecept de caprese citroentaart maken. Vooraf wordt er geproefd van een lokale kaas, smaakvolle olijfolie en azijn en wordt er bij de maaltijden biologische wijn geschonken.

Starttijd: 18:00 uur*
Duur: 3,5 uur
Aantal deelnemers: 1 tot 6 personen
Prijs volwassenen: €150,- per persoon.
Prijs onder 18 jaar: €95,- per persoon

*Op aanvraag is het ook mogelijk om deze les rond lunchtijd te boeken.

capri kookles napels

kookles capri

Boek nu jouw plek voor een van de kookworkshops op Capri!

CONTACTFORMULIER