Napels met een local

Ontdek de stad Napels samen met een Nederlandstalige gids én local. Te voet ontdek je de hoogtepunten van deze prachtige stad en krijg je direct de beste insider tips mee. Deze tour is ideaal om te doen aan het begin van jouw stedentrip Napels.

Een local laat je de verschillende contrasten zien zodat je de stad daadwerkelijk ziet en begrijpt. Tijdens deze tour leer je verder te kijken dan het beeld dat meestal over Napels wordt geschetst en word je meegenomen naar de leukste en interessantste plekjes van de stad. Het is een tour die afwijkt van de reeds bewandelde paden en je het ware gezicht van Napels laat zien.

“Het was gewoon super vandaag. We zijn aangenaam verrast door Napels en kan het dan ook iedereen aanraden.”

VERONIK & MARC, Zoersel (België)

Wil jij het échte Napels leren kennen en haar schoonheid ervaren? Boek dan vandaag nog deze unieke wandeltour met een local!

Wanneer er geen Nederlandse gids beschikbaar is, kun je ook op stap met een Napolitaanse lokale gids die goed Engels spreekt. Zij laat jou kennismaken met de sferen van haar eigen wijk, de Quartieri Spagnoli. Ze vertelt over het leven in de wijk, de tradities en gebruiken en laat jou mooie street art werken zien.

Informatie Tour met Local Napels

  • Taal: Nederlands of Engels
  • Duur: 2,5/3 uur
  • Minimaal 2 deelnemers per tour
  • Prijs: €60,- per persoon (groeps- en gezinskorting is mogelijk)

Om te boeken of voor meer informatie, vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar overzicht