Tour Napels – Amalfikust

Je reis naar Napels kun je eenvoudig combineren met een bezoek aan de wereldberoemde Amalfikust. Verken de betoverende kustlijn tijdens een privédagtocht per auto of minibus en geniet van de prachtige bezienswaardigheden die dit deel van Campania te bieden heeft.

De Tour

De invulling van de dagtour is volledig naar eigen wens. Tijdens de acht uur die je tot je beschikking hebt, kun je de plekken bezoeken die je graag wilt zien. Een populaire route waarmee je veel van de regio kunt verkennen, is om vanuit Napels richting het Sorrentijns schiereiland te gaan. Na een korte stop in Sorrento, vervolg je je reis om de Amalfikust te ontdekken. Je passeert het schilderachtige Positano met zijn kleurrijke huisjes en het wereldberoemde Amalfi. Als laatste stop kun je ronddwalen in het pittoreske Ravello.

De tour is ideaal voor mensen die in Napels zijn maar een stukje van de Amalfikust willen proeven. Je ontdekt de mooiste plekken van de kust en dit allemaal op een heerlijk tempo, zonder te hoeven stressen of te moeten denken aan bustijden of buskaartjes.

De tour omvat:

  • Stops in verschillende kustplaatsen
  • Fotomomenten
  • Duur: gehele dag (ongeveer 8 uur)
  • Privé chauffeur
  • Minibus of auto

Tarieven
2-3 personen€470,-
4-7 personen€560,-
8-20 personen€880,-

Voor grotere voertuigen kan er, afhankelijk van de route, een extra toeslag voor ZTL-zones gelden. Deze toeslag is niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs.

Jouw tour reserveren of meer informatie over de tarieven? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Contactformulier

Terug naar overzicht