De missie van Salerno Travel

Ambities en dromen werkelijkheid laten worden, is niet altijd even gemakkelijk. Maar als het gemakkelijk was, dan zou iedereen het doen en over het algemeen verlangt men niet naar de dingen die voor het oprapen liggen. Precies daarom werk ik er hard voor om Salerno Travel een succes te maken, met als missie mensen bekend te laten worden met mijn concept waarbij kwaliteit voorop staat.

Missie
Salerno Travel werd geboren uit de passie die ik heb voor dit gebied in Zuid-Italië. Het gevoel dat ik hier iets mee wilde en moest doen werd alleen maar groter. Wat begon als een informatieve site, groeide uit tot een onderneming.

salerno, salerno travel, reisspecialist, campania, campanie, napels, naples, napoli
Salerno Travel

Salerno Travel staat voor kwaliteit. Naast handige informatie over de regio, tips over accommodaties, eten en drinken, evenementen en bezienswaardigheden ben ik ook actief in het zoeken, en vooral vinden, van unieke activiteiten. Daarbij hou ik nauwlettend in de gaten of deze activiteiten aansluiten op wat ik voor ogen heb: kwaliteit.
Met mijn onderneming probeer ik het toerisme in deze regio te stimuleren, mensen enthousiast(er) te maken voor hun werk en met mijn Nederlandse kijk op zaken te zorgen voor een doelgerichte en nuchtere aanpak. Ik wil laten zien dat hard werken zich loont en dat we samen veel kunnen bereiken.

Mijn doel is om jou in contact te brengen met de locals, mensen die dag in dag uit hard werken om hun geld te verdienen in de toeristische sector. Salerno Travel speelt hierin een bemiddelende rol: ik adviseer jou en breng je, op basis van eigen ervaringen en kennis, in contact met de persoon die jij zoekt maar zelf niet (gemakkelijk) kunt vinden of omdat je simpelweg de tijd niet hebt om uren te surfen over het web. Zoals eerder aangegeven, staat kwaliteit voorop. Daarnaast probeer ik met de mensen met wie ik samenwerk, activiteiten samen te stellen die jou het échte Italië laten ervaren. We bundelen onze kennis en krachten om uiteindelijk alleen het allerbeste te kunnen leveren.

Op deze manier probeer ik het beste en mooiste van deze regio met jou te delen en tegelijkertijd iets terug te geven aan de mensen op dit stukje aarde waar ik zo van hou.

salerno travel campania italia italy
Op stap voor Salerno Travel

Regelgeving
Daarnaast hou ik uiteraard rekening met de regels die gelden in Italië. Zo is bijvoorbeeld het beroep van een tourguide er één die niet zomaar door iedereen uitgeoefend kan worden. Hier is een speciale autorisatie voor nodig (die overigens niet gemakkelijk te verkrijgen is) waar een hele opleiding aan vooraf gaat. Wie niet in bezit is van dit papiertje en het beroep toch uitoefent, kan te maken krijgen met hoge boetes. Daarnaast heeft de regio Campania de tarieven vastgesteld waar de gidsen zich aan dienen houden. Ik werk daarom alleen maar samen met gidsen die in het bezit zijn van deze kwalificatie.

tourist guide campania italia italy salerno
Aan deze badge herken je een officiële gids in de regio Campania

Contact
Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Booking.com