De perfecte reisgids voor jouw stedentrip

Een reisgids die volledig past bij de stijl en smaak van Salerno Travel! Wat is leuker dan een onbekende stad ontdekken aan de hand van tips van een insider? Met deze gids ontdek je de leukste wijken van Napels met tips en informatie van een local. De leukste routes zijn voor jou met zorg uitgestippeld.

napels time to momo reisgids

Tips van een local

De Nederlandse Iris de Brouwer woont samen met haar Napolitaanse man en hun twee kinderen al geruime tijd in Pozzuoli, een dorpje in de buurt van Napels. Zij is dus dé aangewezen persoon om jou precies te vertellen wat je moet zien, waar je moet zijn voor de leukste en gezelligste barretjes en restaurantjes en welke bezienswaardigheden je echt niet mag missen. Evenementen, bijzondere adresjes, activiteiten en informatie die je kunt gebruiken tijdens jouw verblijf in deze prachtige stad; alles staat in deze handige en leuke gids.

Iris de Brouwer

Ontdek bijvoorbeeld de verrassende wijken van Napels, zoals het rustige Vomero of het levendige San Lorenzo. Iris vertelt je met plezier waar je zeker even een kijkje moet nemen in deze buurten.

vomero, napels, naples, napoli, salerno, salerno travel
Uitzicht vanaf de wijk Vomero

De ideale reisgids

De gidsen van Time to Momo zijn handig en compact en bevatten alle informatie die je nodig hebt tijdens een stedentrip. Ze zijn gemakkelijk om mee te nemen, erg overzichtelijk en op een leuke en vlotte manier geschreven. Je vindt in deze gidsen informatie die je niet in een doorsnee reisgids tegen zult komen en je krijgt de indruk dat je een stad écht leert kennen.

De gids over Napels bevat zes verrassende routes door de leukste wijken van de stad, overzichtelijke kaarten per wijk, een uitneembare stadsplattegrond, een gratis kaart-app voor je smartphone, meer dan 250 adressen, informatie over bezienswaardigheden, restaurants, winkels, activiteiten en vervoer en een metrokaart.

Zelf ben ik een fan van deze gidsen omdat ze enorm gebruiksvriendelijk zijn, gemakkelijk in je tas passen en daarnaast is het ook erg leuk om ze van alle steden te verzamelen en op een rijtje in de boekenkast te hebben staan.

Ben je op zoek naar een goede, handige en vooral leuke gids voor jouw reis naar Napels? Time to Momo – Napels is dan zeker een aanrader!

napels napoli naples salerno travel vesuvius vesuvio

Reisgids Napels

reisgids napels
Booking.com